BRC-20 tokenları Gate.io’da 24 saatte 116 milyon dolarlık işlem hacmine ulaştı

Gate.io tarafından yapılan açıklamaya göre, ORDI’nin yüzde 17, PIZABRC’nin ise yüzde 245’lik işlem hacmi artışıyla BRC-20 tokenlarının günlük işlem hacminin 116 milyon dolara ulaştığı belirtildi. Gate.io ek olarak BRC-20 tokenlarının da Rezerv Kanıtı (PoR) raporlarına dahil edileceğini duyurdu.

BRC-20 tokenları Gate.io’da 24 saatte 116 milyon dolarlık işlem hacmine ulaştı
Yayınlama: 07.12.2023
22
A+
A-

Son olarak Rezerv Kanıtı raporlarında sıfır bilgi teknolojinin uygulanacağını, raporlama sıklığının ve kapsamının artırılacağını duyuran Gate.io, 5 Aralık 2023’ten itibaren BRC-20 tokenlarının da rapora dahil edileceğini açıkladı. Borsa, 400 milyon USDT değerindeki mevcut rezervleri için yüzde 100 rezerv garantisi sunuyor.

Geçtiğimiz Mayıs ayında Gate.io ORDI'nin spot piyasasında işlem görmeye başlamasıyla bir BRC-20 tokenını listeleyen ilk borsa oldu. O zamandan beri Gate.io, aralarında TRAC, SATS, RATS, PEPEBRC ve diğerlerinin de bulunduğu yirmi BRC-20 tokenı için desteğini genişletti.

Gate.io, BRC20 ekosisteminin gelişimini hem ana borsası hem de merkezi olmayan Web3 ekosistemi Gate Web3 dahil olmak üzere piyasa, dağıtım, alım satım ve altyapı desteği yoluyla başından beri destekledi. buna BRC-20'nin gözetim dışı cüzdanı Gate Web3 Wallet'a desteklenen bir protokol olarak eklenmesi de dahildir.

BRC-20 geliştiricileri, kurucuları ve yenilikçileri yükseltme duruşuyla uyumlu olarak Gate.io'daki ücretsiz dağıtım araçlarına erişebilir ve erken benimseyenlerle bağlantı kurmalarını sağlayabilir. Gate.io, cüzdan desteğinden ticaret ve dağıtıma kadar kullanıcılara ve ekosistemin büyümesine fayda sağlayan geniş kapsamlı BRC-20 altyapı çözümleri sunuyor. Kullanıcılar, ağ ücreti olmadan düşük maliyetle yüksek likiditeye sahip piyasalara erişebilir ve 7/24 kolay para yatırma, çekme ve transfer işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

Gate.io'nun PoR yayınlayan ilk şirket olması gibi, borsa da BRC-20’de de öncü oldu. Keşfedilmemiş bir bölge olmasına rağmen, Ordinals ve BRC-20 gibi Bitcoin tabanlı protokolleri desteklemenin ekosistemin büyümesini teşvik edeceği ve kullanıcılara en son merkezi olmayan yeniliklere katılmak için güvenli ve uygun bir yol sağlayacağı görüldü.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.