Başkan Özer: 100 gün içinde en az 5 kreş ve kent lokantasının temelini atacağım

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, ilçede hayata geçireceği projelerini anlatarak, ilk 100 gün içinde Esenyurt’a yeni kreşler ve kent lokantaları kazandıracağını söyledi.

Başkan Özer: 100 gün içinde en az 5 kreş ve kent lokantasının temelini atacağım
Yayınlama: 28.04.2024
2
A+
A-

Esenyurt Belediye Başkanı Özer, ilk 100 gün içerisinde kent lokantası projesini hayata geçireceğini ifade ederek “Makro düzeyde yapacaklarımızın yanında proje bazında yapacaklarımız da var. Kreş yapacağız. Kocaman Esenyurt'ta 9-10 tane kreşimiz var. Biz ilk 100 gün içinde en az 5, 10 tane kreşin temelini atmak istiyoruz. Bugüne kadar halka bir hizmet yapıldığında lütuf gibi görülmüş. Ancak biz hızla yola çıkacak, Kent Lokantası'nı da açacağız, aşevini de açacağız” dedi.

İlk 100 gün için planladığı projelerini anlatan Başkan Özer, şunları söyledi:

“Matematik Köyü isminde bir projemiz var, herkesin ilgisini çeker. Bu projemiz, Esenyurt'u bir silikon vadisi haline getirme projesidir. Katma değeri yüksek ürünler üreterek ihraç edebileceğimiz bir yer yaratabiliriz. Esenyurt aynı zamanda lojistiğin başkenti olabilecek bir yer. Kara ulaşımı var, deniz ulaşımı var, demir yolu ulaşımı var, hava yolu ulaşımı var ama hala bir lojistik köyü yok. Bunlara derhal el atarak, projelerimizi el birliğiyle hayata geçireceğiz.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.