Bitfinex Finansal Özgürlük Turu, Ege Bölgesi’ni ziyaret etti

Bitfinex’in düzenlediği Finansal Özgürlük Turu, 4. etabını Ege Bölgesi ziyaretiyle tamamladı. Şimdiye kadar Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu, Akdeniz ve Ege bölgelerini ziyaret eden tur, blockchain teknolojileri ve Bitcoin hakkında bilgi düzeyini artırmayı amaçlıyor.

Bitfinex Finansal Özgürlük Turu, Ege Bölgesi’ni ziyaret etti
Yayınlama: 27.02.2024
3
A+
A-

Dünyanın en eski ve köklü kripto para borsalarından Bitfinex’in Bitcoin’e ilgi duyanları ve yatırımcıları bilgilendirmek amacıyla düzenlediği Finansal Özgürlük Turu’nun 4. etabı tamamlandı. Sırasıyla Güneydoğu Anadolu Bölgesi, İç Anadolu Bölgesi, Akdeniz Bölgesi ve son olarak Ege Bölgesi’nde etkinlikler düzenleyen tur, farklı bölgelerde blockchain teknolojileri ve Bitcoin hakkında bilgi düzeyini artırma amacıyla ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. 

19-21 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen Ege Bölgesi turunda Bodrum, Aydın ve İzmir ziyaret edilerek konferanslar düzenlendi. Etkinliklerde, The Steve Group CEO’su Derya Türker ve Levent Ölgü (KriptoLevent) konuşmacı olarak yer aldı.   Bitcoin hakkında bilgi düzeyini artırmanın yanında ziyaret edilen şehirlerin kültürel ve turistik zenginliklerini de keşfetmeyi amaçlayan tur kapsamında Ege Bölgesi’nde Bodrum Yel Değirmeni ve Efes Antik Kenti gibi noktalar ziyaret edildi.

Ege Bölgesi’nde ziyaret edilen ilk durak Bodrum oldu. Bodrum’da yoğun bir ilgi gören turun katılımcıları arasında, Muğla Blockchain topluluğu da yer aldı. Finansal Özgürlük Turu’nun ikinci gün Aydın’da ve son gün ise İzmir’de buluşmalar düzenlendi.

Ege Üniversitesi’nde birçok katılımcıyı ağırlayan Bitfinex Finansal Özgürlük Turu, öğrenciler tarafından yoğun bir ilgi gördü. Katılımcılar arasında başta Ege Üniversitesi öğrencileri olmak üzere İzmir Ekonomi Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi öğrencileri yer aldı. Ege Üniversitesi’nde düzenlenen etkinlikte, tura eşlik eden bağımsız Bitcoin gazetecisi Joe Nakamoto da konuşmacı olarak sahne aldı. Aynı zamanda 4 katılımcıyı Lightning Network teknolojisiyle tanıştıran gazeteci, bir miktar da Bitcoin hediye etti. 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.