Zelenski: “Terörün demokrasiyi yok etmesine izin vermeyeceğiz”

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden’a konuşması için teşekkür ederek terörün demokrasiyi yok etmesine izin vermeyeceklerini bildirdi.

Zelenski: “Terörün demokrasiyi yok etmesine izin vermeyeceğiz”
Yayınlama: 20.10.2023
1
A+
A-

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden'a konuşması için teşekkür eden Zelenski, “Hep birlikte nefretin özgürlüğü yok etmesine, teröristlerin demokrasiyi yok etmesine izin vermeyeceğiz. Ukrayna, ABD'nin tüm desteğine ve hümanizmin, özgürlüğün, bağımsızlığın ve kurallara dayalı uluslararası düzenin her zaman zafer kazanması gerektiğine dair sarsılmaz inancına minnettardır.” ifadelerini kullandı.

Amerika Birleşik Devletleri'nde Ukrayna'ya sarsılmaz desteğinin tüm savaşçılar ve tüm ulus için cesaret verici olduğunu ifade eden Zelenski, şunları kaydetti:

“Ortak hedefimiz tüm uluslarımızın özgür yaşam biçimini korumaktır. Dünya, özellikle de saldırganlık ve terörizmle karşı karşıya olan ülkeler, ortak özgürlüğümüzü koruma konusunda Amerika'nın liderliğini bekliyor.Amerika'nın Ukrayna'nın savunmasına yaptığı yatırım, tüm Avrupa ve dünya için uzun vadeli güvenlik sağlayacaktır.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.