YASED ve INTA iş birliği anlaşması imzaladı

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) ve Uluslararası Markalar Birliği (INTA), Türkiye’de tüketici güvenini, ekonomik büyümeyi ve inovasyonu teşvik etmek için önemli bir adım attı. YASED ve INTA, markaları ve fikri mülkiyet haklarını destekleme konusunda iş birliği anlaşması imzaladı.

YASED ve INTA iş birliği anlaşması imzaladı
Yayınlama: 20.09.2023
31
A+
A-

İş Birliği Anlaşması, INTA Başkanı Jomarie Fredericks, INTA Brüksel Temsilcisi Tat Tienne Louembe ve INTA Yönetim Kurulu Üyesi Okan Çan’ın da yer aldığı ve YASED Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Candan (SAP), Osman Okyay (Kale Grubu), Aykut Ferah (Power Partners), Sinem Sandıkçı Gökçen (L’Oreal) ile YASED Genel Sekreteri Serkan Valandova’nın bulunduğu görüşmede imzalandı. 

İki kurum arasında yapılan iş birliği anlaşması kapsamında, fikri mülkiyet hakları, ticari markalar, ticari marka haklarının uygulanması ve marka ticareti ile ilgili programların geliştirilmesi yönünde ortaklaşa projeler yürütülecek. Ayrıca INTA ve YASED, karşılıklı olarak ilgi alanlarına giren konularda bilgi alışverişi, deneyim paylaşımı ve materyal değişimi yapacak, ortaklaşa eğitim, çalıştay ve seminer düzenleyecek.


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.