Teksan’da üst düzey atama

Teksan’da CEO’luk görevine enerji sektöründe farklı alanlarda deneyimi olan Dr. Oğuz Can getirildi. Teksan eski CEO’su Yunus Teksan 16 Ekim itibariyle görevi Dr. Oğuz Can’a devretti.

Teksan’da üst düzey atama
Yayınlama: 16.10.2023
1
A+
A-

1994 yılından bu yana kesintisiz güç çözümleri sektöründe jeneratör üretimi alanında Türkiye’nin lider firmalarından olan Teksan’da bayrak değişimi yaşandı. Teksan’da CEO’luk görevine enerji sektöründe farklı alanlarda deneyimi olan Dr. Oğuz Can getirildi. Teksan eski CEO’su Yunus Teksan 16 Ekim itibariyle görevi Dr. Oğuz Can’a devretti.

2021 yılından bu yana Nükleer Düzenleme Kurumu’nda Teknik Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Can, ulusal ve küresel çapta büyük projeler arasında bulunan 4 x bin 200 MW Akkuyu Nükleer Güç Santralı projesinin her alandaki teknik denetimin sorumluluğunu üstlendi.

Teksan Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir ATA, görev değişimiyle ilgili olarak “Yaklaşık 30 senedir yaptığımız çalışmalarla enerji sektöründe sadece ülkemizde değil dünyada tanınan, güvenilen ve takdirle bahsedilen bir kurumsal yapı; TEKSAN markasını oluşturduk. Bugüne kadar bayrağımızı özverili bir biçimde, fedakarca ve gururla taşıyan Yunus Teksan, görevi Dr. Oğuz Can Bey’e devrediyor. Dr. Oğuz Can’ın bu güçlü bayrağı daha da yükseklere taşıyacağına inanıyor, görevinde başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.


EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.