Rize’de silah ve uyuşturucu operasyonu

RİZE- 03.10.2023 – HİBYA – Rize’nin Ardeşen ve Fındıklı ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda silah mühimmatı ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Rize’de silah ve  uyuşturucu operasyonu
Yayınlama: 03.10.2023
2
A+
A-

Rize Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Rize İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan istihbari çalışma sonucunda 02 Ekim tarihinde, Ardeşen'de 4 yayla evi ve 1 araçta adli makamlardan alınan arama kararına istinaden yapılan aramada; 2 adet silah imal atölyesi, 20 adet ruhsatsız tabanca,  1 adet kurusıkı tabanca,  20 adet tabanca şarjörü, 3 adet cep telefonu, 48 adet yarı mamul tetik tertibatı ve 4 adet telsiz, ele geçirildi.  Operasyonda 2 kişi  gözaltına alındı.

Öte yandan aynı gün Sakarya İlinde devam eden operasyon kapsamında da Fındıklı'da bir evde geröekleştirilen araamda 2 adet av tüfeği, 5 gr esrar maddesi, 5 sentetik uyuşturucu hap, ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Rize İl Jandarma Komutanlığınca halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadele için çalışmaya kararlılıkla devam edileceği belirtildi.

 


EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.