Monster Notebook, Semruk serisinin yeni ürünlerini satışa sundu

Monster Notebook, her koşulda en yüksek performansı arayan oyuncular, mimarlar, mühendisler, tasarımcılar ve içerik üreticileri için geliştirdiği Semruk serisinin yeni üyelerini satışa sundu.

Monster Notebook, Semruk serisinin yeni ürünlerini satışa sundu
Yayınlama: 24.10.2023
4
A+
A-

Her koşulda en yüksek performansı arayan teknoloji tutkunları için geliştirdiği Semruk serisinin yeni üyelerini satışa sunduğunu duyuran marka, Semruk S7 V9.1, Semruk S7 V9.2 ve Semruk S7 V9.3 ile kişiselleştirme seçenekleri barındıran güçlü donanım konfigürasyonlarını bir üst segmente taşıyor ve aynı zamanda yeni bir yaşam tarzının öncüsü oluyor.

Monster Notebook’un en üst segment ürünü olan seri, üst düzey performansı ulaşılabilir bir fiyatla sunuyor. Muadillerinden farklılaşan ürün özellikleriyle öne çıkan seri, benzersiz bir deneyim yaşatıyor.

Türk mitolojisinden önemli figürlerinden Semruk, yenilmezliği ve gücü simgeliyor. Figür, bir kanadıyla Ay’ı, diğer kanadıyla Güneş’i kapatan çift başlı ve bakır pençeli kartal Semruk’tan ilham alıyor. Semruk serisi üyeleri S7 V9.1, Semruk S7 V9.2 ve Semruk S7 V9.3, en üst düzeydeki notebook deneyimi kullanıcılara sunuyor.

Benzersiz özellikleri üzerinde bulunduran ürünler, kesintisiz oyun oynama ve yüksek performansın ayrıcalıklarından yararlanabiliyor. Bu kabiliyetle oyuncuların yanı sıra yayıncılar, mimarlar, mühendisler, tasarımcılar ile içerik üreticileri için üst düzey bir deneyim sunuyor. Seri, paylaşımlı soğutma özelliği güç ve estetiği bir araya getiriyor.

Bir laptopun ulaşabileceği en yüksek değerlerin sahibi: Semruk S7 V9.3

Donanım özelleştirme opsiyonuna sahip Semruk’ların en yırtıcı canavarı Semruk S7 V9.3, Intel’in en üst düzey yeni nesil mobil işlemcisi i9-13980HX ile hem oyunlarda hem de performans gerektiren çalışmalarda gücü, başarı ve galibiyet tutkunu kullanıcıların ellerine bırakıyor.

Yüksek çözünürlük, 17 inç QHD+ altın oran ekran, 6x Hoparlör, DTS teknolojisi (Dijital Theatre Systems), 240 Hz yüksek tazeleme hızı ve en akıcı, en gerçekçi deneyimi sunan Nvidia GeForce RTX 4090 ekran kartına sahip olan notebook, MUX switch desteği ile grafik gücünün tamamının istenirse ekran kartından alınabilmesini sağlıyor.

Bu sayede yüksek grafik performansı istenen uygulama ve oyunlarda üstün bir deneyim elde ediliyor. Bu da FPS ve oyunlarda ekstra akıcılık anlamına geliyor. İstenirse gündelik kullanımda ekran kartına giden güç dengelenerek enerji tüketimi azaltılabiliyor. Ayrıca cihazın işlemcisi ve ekran kartı toplam 250W'lık bir güce ulaşabiliyor. Bu değer ise bir laptopun ulaşabileceği en yüksek değerlerden biri olarak oyunun kurallarını yeni baştan yazıyor. 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.