Kayseri’den gençlere 10 ayda bir milyon 350 bin bardak çorba ikramı yapıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren kütüphanelerde, gençler başta olmak üzere ziyaretçilerine bir milyon 350 bin bardak çorba ikramı yapıldı.

Kayseri’den gençlere 10 ayda bir milyon 350 bin bardak çorba ikramı yapıldı
Yayınlama: 06.11.2023
1
A+
A-

Büyükşehir belediyesinin Başkan Memduh Büyükkılıç’ın ‘Öğrenci ve Genç Dostu Belediye’ anlayışıyla öğrencilere yönelik çalışmaları aralıksız sürüyor. Bu kapsamda büyükşehir belediyesi tarafından, kütüphanelerde ücretsiz olarak sıcak çorba ve çay ikramı yapılıyor.

Kütüphaneleri sık sık hem teknolojik hem yapısal olarak yenileyen büyükşehir belediyesi, kütüphane üyelerine çay ve çorba ikramında bulunuyor. Bu uygulama haftanın yedi günü devam ederken, 2023 yılının 10 ayında bir milyon 350 bin bardak çorba ikram edildi.

Sıcak çorba ikramından çok memnun olduklarını ifade eden gençler, bu güzel hizmet için Başkan Büyükkılıç’a teşekkürlerini iletti.

Sıcak çorba ikramının, kendileri için çok iyi bir hizmet olduğunu söyleyen öğrenciler, büyükşehir belediyesinin bu hizmeti sayesinde sabah erken geldiklerinde sıcak çorba ikramı ile güne başladıklarını söyledi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.