Haftanın global çıkışları

Toosii, Maya Delilah, Conan Gray ve Kodak Black yeni çıkışlarını yayınladı.

Haftanın global çıkışları
Yayınlama: 03.11.2023
0
A+
A-

Bu yılın başında çıkardığı hit şarkı “Favourite Song” ile dinleme rekorları kıran Amerikalı sanatçı Toosii, yepyeni şarkısı Suffice’i yayınladı.

TikTok’da viral olan şarkıları ile tanıdığımız 23 yaşındaki sanatçının yeni çıkışı “Suffice”, Toosii’nin kitleleri kendi müziğine bağımlı kılan tarzını devam ettiriyor.

“Breakup Season”, “Thank You” gibi şarkıları ve kadife sesi ile tanıdığımız İngiliz sanatçı Maya Delilah, yeni şarkısı Actress’i yayınladı.

Maya Delilah, yeni şarkısını “Actress şarkısını Josh Grant (Prodüktor) ve Trey Campbell ile birlikte yaptık. Altyapısını aslında kendimiz yapsak da, eski bir kaydı sample olarak kullanıyor gibi duyulan bir şarkı yapma isteğimiz ile gelişti. Şarkının sözlerine ilham veren şey, partnerimize aslında olmadığımız gibi davranmanın yarattığı daimi aktrislik hissi oldu.” sözleriyle anlatıyor.

Z kuşağının en sevdiği isimlerden Conan Gray, yeni şarkısı Killing Me’yi Republic Records etiketiyle yayınladı.

Killing Me, birçok dinleyicinin favori haline gelmiş “Winner” sonrası yayınlanan ilk şarkı olarak öne çıkıyor. Şarkının prodüktörleri arasında The Weeknd, Adele ve Ariana Grande ile de çalışmış Max Martin bulunuyor. 

Conan yeni şarkısını “Killing Me’yi hastayken yazdım. Hem fiziksel olarak iyi olmadığım hem de kalp kırıklığı yaşadığım berbat bir dönemdi. Dolayısıyla “Beni öldürüyorsun” doğmuş oldu.” Sözleriyle anlatıyor.

Kendine has müziği ile rap endüstrisinin önde gelen isimlerinden Kodak Black yeni şarkısı “2’CY” ile karşınızda.

Bu yıl çıkardığı “Eaze Your Mind” ve “Hope You Know” gibi şarkılardan sonra Kodak Black, hayranlarını bu kez “2’CY” ile hep merakla beklenen müziği ile buluşturuyor. 

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.