Exagate ‘Data Center World Paris’te yeni ürününü tanıttı

Veri merkezi sektörünün devlerinin bir araya geldiği Data World Paris’in bu yıl 7.si düzenlendi. Dünyada büyük bir ivmeyle sayıları artan veri merkezi sektörünün nabzının tutulduğu fuara veri merkezleri için akıllı çözümler sunan Exagate de katıldı.

Exagate ‘Data Center World Paris’te yeni ürününü tanıttı
Yayınlama: 21.11.2023
2
A+
A-

Veri merkezi sektörünün hızla büyüdüğü Paris’te, kapılarını açan fuara; veri merkezi ekipman ve hizmetleri, yazılım şirketleri, bağlantı, üçüncü taraf tedarikçiler, güç yönetimi, iklimlendirme, tesis yönetimi, tasarım, inşa, yönetim hizmetleri, güvenlik gibi sektörlerde çözümler sunan dünyanın önde gelen şirketleri katılım sağladı. 

Veri merkezleri için ortam izleme, güç dağıtım üniteleri ve enerji sistemleri yönetimi gibi katma değerli çözümler sunan Exagate de fuarda dikkat çeken stantlardan birine ev sahipliği yaptı ve teknolojisiyle ne kadar ileri olduğunu dünyayla paylaştı. Bu yıl veri merkezi sektöründe fark yaratan ortam izleme çözümlerine bir yenisini daha ekleyen Exagate yeni ürünü PWG2 Intelligent PDU Serisi’ni de fuarda katılımcılara sundu. 

Yeni ürününü ilk defa Paris’te tanıtan Exagate, PWG2 Intelligent PDU Serisi’yle veri merkezi kabinetlerindeki enerji dağılımının zahmetsizce yönetilmesine ve izlenmesine imkân sunuyor. Kullanıcı dostu arayüzü ve isteğe bağlı çevre sensörleriyle enerji altyapısında kapsamlı bir kontrol sağlıyor.

Sektörde öncü bir ürün olan PWG2 Next-Gen PDU’ları güvenilirlik ve güvenlik gibi eşsiz özellikleri bir arada sunuyor. PWG2 Intelligent PDU Serisi üst düzey esneklik, gerçek zamanlı izleme ve kolay güç yönetimi için güvenli iletişim sağlayan önemli sistem güvenliği için tasarlandı. 60 santigrat dereceye kadar çalışabilme ve değerleri stabil olarak ölçebilme yeteneğiyle veri merkezi işletmeleri için dayanıklılık sağlıyor.  Ayrıca Exagate teknolojisi SmartPack yazılımına da uyumlu olarak üretilen PWG2 Intelligent PDU Serisi veri merkezi işletme sahiplerine yönetim, analiz ve raporlama desteği de mevcut.

Data Center World Paris’in yıldız ürünlerinden biri olarak dikkatleri çeken PWG2 Intelligent PDU Serisi yakın zamanda birçok yeni veri merkezi projesinde artı değer sağlamaya hazırlanıyor ve Exagate teknolojisini dünyanın her noktasına taşıma potansiyeli barındırıyor. 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.