CANiK Yönetim Kurulu Başkanı Aral: Cumhuriyetin 100’üncü yılında büyümemizi sürdüreceğiz

CANiK Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Aral, Cumhuriyetin 100’üncü yılı dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Aral, “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında dünyaya meydan okuyan sektörümüz, ülkemiz yeni yüzyıla hazırlanırken daha güçlü bir Türkiye’nin oluşumuna katkı sunacaktır. CANiK olarak bizler de bu önemli dönüm noktasında yeni yatırımlarımız ile büyümemizi sürdüreceğiz” dedi.

CANiK Yönetim Kurulu Başkanı Aral: Cumhuriyetin 100’üncü yılında büyümemizi sürdüreceğiz
Yayınlama: 17.10.2023
31
A+
A-

CANiK Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Aral, “Milletimizin hürriyet ve istikbali uğruna verdiği varoluş mücadelesinin, muazzam bir zaferle sonuçlanması ile birlikte 29 Ekim 1923’te ilan edilen Cumhuriyetimizin 100’üncü yıldönümü hepimize kutlu olsun. Bizim bu heyecanı ve gururu yaşamamıza vesile olan, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu uğurda mücadele veren tüm gazi ve şehitlerimizi şükran ve rahmetle anıyoruz. Bir asrı geride bırakan Türkiye Cumhuriyeti’nin, gelecek yüzyılda da ortak değerlerimiz ışığında toplumu birleştirici gücü ile daha büyük başarılara imza atacağına tüm kalbimle inanıyorum” dedi.

‘KÜRESEL SAHNEDE GLOBAL MARKA OLMA VİZYONUMUZLA DEVAM EDİYORUZ’

CANiK’in 25’inci yılını kutladığı 2023 yılında, markanın temel ilkelerinden ödün vermeden global savunma sanayinin zirvesine doğru adım adım ilerlediklerini kaydeden Zafer Aral, şunları söyledi:

“Küresel sahnede global marka olma vizyonumuz doğrultusunda, ateşli silahlar ve savunma alanında geleceğin ürünlerini, hizmetlerini ve çözümlerini tasarlıyor, geliştiriyor, üretiyor ve yetenekli insan kaynağına yatırım yaparak yüksek verimliliğe sahip akıllı süreçleri hayata geçirme misyonumuzla yolumuza devam ediyoruz. Cumhuriyetin ilk yıllarında yapılan yatırımların temelini oluşturduğu savunma sanayimiz son 25 yılda, Atatürk’ün yerli ve milli hayalini gerçekleştirerek dünyaya meydan okuyan bir güç haline geldik. Cumhuriyet’in yeni yüzyılında da aşkla, heyecanla ve gururla yeni yatırımlar yapmayı ve üretmeyi sürdüreceğiz.”

 

canik, cumhuriyet, Ekonomi, savunma sanayi, savunma sanayii
EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.