Bitci, TRON DAO ile iş birliği yapacağını duyurdu

Kripto para borsası Bitci, TRON DAO ile dijital varlık arzını geliştirmek için iş birliği yapacağını duyurdu. Bitci’nin güvenilir dijital varlıklar listeleme taahhüdüne odaklanan bu iş birliğiyle, TRON ekosistemine yeni token’lar eklenerek kullanıcılara daha fazla dijital varlık seçeneği sunmak amaçlanıyor.

Bitci, TRON DAO ile iş birliği yapacağını duyurdu
Yayınlama: 08.02.2024
2
A+
A-

Türkiye'nin önde gelen kripto para borsalarından Bitci, TRON DAO ile TRON ekosisteminin Türkiye pazarında erişilebilirliğini artıracak stratejik iş birliğini duyurdu. Bu iş birliği, Bitci’nin güvenilir dijital varlıkları listeleme taahhüdünü vurguluyor.

Bitci’nin TRON ile gerçekleştirdiği iş birliği hakkında yorum yapan Bitci Borsa CEO’su Ahmet Onur Yeygün, “TRON ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, kullanıcılarımıza daha geniş bir yelpazede hizmet ve dijital varlık sunma misyonumuzda önemli bir adım oldu. Bu ortaklık, TRON’un güçlü teknolojik altyapısıyla birleşerek kullanıcılarımızın daha hızlı ve güvenli işlem yapmasını sağlayacak. TRON’un geniş topluluğu sayesinde dijital varlıklarımızın daha fazla kullanıcıya erişmesi ve benimsenmesi de mümkün hale gelecek. TRON’un gelişmiş teknolojisi ve geniş topluluğunun kullanıcılarımızın dijital varlıklarını daha etkili bir biçimde kullanmaları için yeni fırsatlar sunacağına inanıyoruz. Bu iş birliği, güvenilir ve yenilikçi dijital varlık hizmetleri sunma vizyonumuzu daha da ileriye taşımamıza olanak tanıyarak Bitci’yi Türk blockchain sektöründe öncü bir güç haline getiriyor.” dedi.

Halihazırda listede yer alan Tron (TRX) ve Bitci TRON ekosistemi tekliflerini APENFT, BTT, JUST, SUN, USDD ve WIN gibi ek token’ları içerecek şekilde genişletiyor. Bu genişletme, Türk Lirası (TRY) ve USDT çiftleri ile işlem kolaylığı sağlayarak kullanıcılar için seçenekleri geliştirecek ve borsanın büyümesine katkıda bulunacak.

TRON DAO Ekosistem Lideri David Uhryniak, “Bitci ile olan bu stratejik iş birliğinden heyecan duyuyoruz. Kendilerinin Türkiye'deki lider borsa konumları, TRON ekosistemi için büyük fırsatlar yaratırken, TRON'un küresel erişilebilirliğini artırıyor. Bölgede blockchain teknolojisinin daha geniş çapta benimsenmesini destekliyoruz.” dedi.

Bu girişim yalnızca TRON'un küresel genişlemesini desteklemekle kalmıyor, aynı zamanda Bitci'yi Türkiye'nin giderek büyüyen blockchain ortamında öncü bir güç olarak konumlandırıyor. 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.