Başkan Yavaş: “Mal beyanı hesabını veremeyen, sandıkta hesabını verecek”

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Mamak ilçesi Mutlu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Mutlu Aile Yaşam Merkezi’nin açılışı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Başkanı Mansur Yavaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Başkan Yavaş: “Mal beyanı hesabını veremeyen, sandıkta hesabını verecek”
Yayınlama: 06.03.2024
4
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Başkanı Mansur Yavaş açılış töreninde yaptığı konuşmasında, göreve başladığı günden itibaren Ankara halkının parasını sadece Ankara halkının ihtiyaçları için kullandıklarını vurgulayarak, “Çılgın hiçbir projenin içerisine girmedik. Bir belediyeci için, iyi bir belediye başkanı için en çılgın proje kendi kentinde yaşayan insanların hiçbir şekilde mağdur olmaması, durumu iyi olanla olmayanın eşit bir şekilde yaşamasını sağlamaktır” dedi.

Başkan Yavaş: “Mal beyanı hesabını veremeyen, sandıkta hesabını verecek”

“Sakladığınız bir şey mi var?”

“İyi bir belediye başkanı, içinde insan olmayan hiçbir projeye bir kuruş para ayırmayan belediye başkanıdır” diyen Başkan Yavaş mal beyanını açıkladığını hatırlatarak, “2019’da neymiş, 2023’te ne olmuş? Bunu milletimin bilmesini istedim. Hala bekliyorum rakiplerimden tık yok. Sakladığınız bir şey mi var? Mal beyanı hesabını veremeyen, sandıkta hesabını verecek. Halka hesap veremeyen öbür dünyada zaten hiç hesabını veremez” ifadelerini kullandı.

Yavaş bir ilki daha gerçekleştirdiklerini belirterek “2019 yılında belediyeyi aldığımızdaki mali durum nedir, 2023 yılı sonundaki mali durum nedir? O kadar iş yaptık, 1.9 milyar dolara yakın borcumuz azaldı. Çünkü Ankara halkının parasını israf etmeden kullanıyoruz” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise hikayenin 2014 yılında başladığını dile getirdi. Özel şunları aktardı:

“Aslında menzile ulaşılıyordu ancak o karanlık gecenin ardından bir 5 yıl ileriye kaldı. 2019 yılında Mansur Yavaş Ankaralılarla buluştu. Ankara'nın sosyal demokratlarını, milliyetçi demokratlarını, muhafazakâr demokratlarını bir araya getirerek Ankara İttifakı ile ilk önce seçimleri kazandı. Ardından kendisine oy veren ermeyen bütün Ankaralıların gönlünü kazandı. Bugün yine kazandığı günden beri başkentimize güven, mutluluk, sevgi, adalet getiren Büyükşehir Belediye Başkanımızı bir kez daha aday göstermenin heyecanı ve kıvancı içindeyiz”

Başkan Yavaş: “Mal beyanı hesabını veremeyen, sandıkta hesabını verecek”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.