Bakan Uraloğlu’ndan Büyükkılıç’a: “Başarılı hizmetlerinizi takip ediyoruz”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium’daki “Mehmet Akif Ersoy Günleri” etkinliğinde büyükşehir belediyesi standında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu misafir etti.

Bakan Uraloğlu’ndan Büyükkılıç’a: “Başarılı hizmetlerinizi takip ediyoruz”
Yayınlama: 26.12.2023
0
A+
A-

ATO Congresium’da düzenlenen Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günleri’ne katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ağırladı.

Bakan Uraloğlu, Başkan Büyükkılıç’ın Kayseri’de başarılı hizmetler yaptığını ifade ederek, “Kayseri’de başarılı hizmetlerinizi takip ediyoruz. Kayseri Türkiye’mizin gururu, yeni bir terminal yaptık, Büyükşehir Belediyemizin güzel iş birliği var.” diye konuştu.

8 milyon yolcuya hizmet vermesi hedeflenen ve yapımı hızla devam eden Kayseri Havalimanı Yeni Terminal Binası’nda son rötuşların yapıldığını belirten Uraloğlu, “Terminalimizde de son rötuşları yapıyoruz, önümüzdeki günlerde Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla güzel bir açılış yapmış olacağız.” dedi.

Başkan Büyükkılıç da yeni havalimanının Kayseri’ye yakıştığını vurgulayarak, “Sayın bakanımıza standımıza hoş geldiniz, şeref verdiniz diyoruz. Havaalanı terminal binamızın ufak tefek rötuşları sonrası Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle açılacak konumda olması bizleri keyiflendiriyor.” ifadelerini kullandı.

Stantlarda gençlerle buluşan Başkan Büyükkılıç, burada açıklamalarda bulunarak, “Biriz, beraberiz hep beraber Kayseri’yiz.” dedi.

Kayseri’nin genç dostu bir şehir olduğuna vurgu yapan Büyükkılıç, “Gençlerimize özellikle teşekkür ediyoruz. Burada bizi yalnız bırakmadılar. Sayın Cumhurbaşkanımızı dinlediler aynı zamanda standımızı da ziyaret ettiler. Dolayısıyla Kayseri’mizin de tatlarını paylaştılar. Biz bu gençlere ne yapsak az diyoruz.” şeklinde konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.