Bakan Tekin’den Hala Sultan İlahiyat Koleji’ne ziyaret

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) programı kapsamında Hala Sultan İlahiyat Koleji’ni ziyaret etti.

Bakan Tekin’den Hala Sultan İlahiyat Koleji’ne ziyaret
Yayınlama: 05.10.2023
2
A+
A-

Programına Kıbrıs için bir değer olan Hala Sultan İlahiyat Koleji’ne ziyarette bulunarak devam ettiklerini belirten Bakan Tekin, “Medeniyetimizin ortaya koyduğu insan, toplum ve gelecek tasavvurundan hareketle içinde yaşadığımız modern zamanın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak her kademedeki din eğitimi ve öğretimi uygulamalarında bütünlükçü bir yaklaşımı destekliyoruz. İnancını, değerlerini ve kimliğini zor şartlar altında koruyan bu asil milletin simgesi olan Hala Sultanların, Öğretmen Refika Hanımların hatıraları için yapılan kolejimiz Kıbrıs Türk halkının gücüne güç katmış.” ifadelerini kullandı.

Bakan Tekin, okulda eğitim yüklerinin ortağı öğretmenlerle ve öğrencilerle bir araya gelip, sohbet ettiklerine değinerek, “Taleplerini ve önerilerini dinledik, notlarımızı aldık. Bizleri ağırlayan eğitimci kadromuza ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.


EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.