Babacan: “‘İnsan onuruna yaraşan bir hayat hakkındır”

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, DEVA Partisi İstanbul aday tanıtım toplantısında partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını duyurarak, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Babacan: “‘İnsan onuruna yaraşan bir hayat hakkındır”
Yayınlama: 24.02.2024
0
A+
A-

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan,  DEVA Partisi İstanbul aday tanıtım toplantısında DEVA Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Şahin’i ve ilçe belediyelerindeki adaylarını duyurdu.

Ali Babacan, burada yaptığı konuşmada yerel seçimlerden bahsederek şunları söyledi:

“Hayat tarzından, siyasi görüşünden ödün vermeden sosyal desteklerden yararlanmak mı istiyorsun? ‘Yararlanacaksın, hakkındır’ diyeceğiz. Korkmadan itiraz etmek, yanlışları açıkça konuşmak söylemek mi istiyorsun? ‘Söyleyeceksin, hakkındır’ diyeceğiz. Ayrım yapmadan, herkes için eşit bir belediyecilik, hakkındır diyeceğiz. ‘Demokrasi de hakkındır, özgürlük de hakkındır’ diyeceğiz. ‘İnsan onuruna yaraşan bir hayat hakkındır; bu ülkenin hakkıdır, 85 milyonun hakkıdır’ diyeceğiz.”

“İstanbul’a partimizin çok güçlü bir ismini aday olarak belirledik”

Partisinin İstanbul Belediye Başkanı adayını belirlediklerini söyleyen Babacan, “İdris Bey’i tanıyorsunuz biliyorsunuz, bizim partimizin ilk kurucu arkadaşlarımızdan. Kendisi milletvekilimiz, sözcümüz, genel başkan yardımcımız, hem de seçimlerden sorumlu genel başkan yardımcımız. Yani biz İstanbul’a büyükşehir adayımız olarak partimizin çok güçlü bir ismini aday olarak belirledik. Dört senedir demokrasi ve atılım bayrağını hakkıyla göğüsledi. Dört senedir DEVA çatısı altında memleketimiz için gecesini gündüzüne kattı.” dedi.

 

 

 

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.