Amazon Türkiye’nin heyecanla beklenen “Gülümseten Kasım Fırsatları” kampanyası başladı

Amazon Türkiye’nin gelenekselleşen alışveriş etkinliği “Gülümseten Kasım Fırsatları”, bu yıl 30 Kasım’a kadar son teknoloji ürünlerden modaya, ev ihtiyaçlarından kişisel bakım ürünlerine ve en beğenilen kitaplara kadar tüm kategorilerde her zevke ve tercihe hitap eden geniş ürün seçkisi ile müşterilerin yüzünü gülümsetecek.

Amazon Türkiye’nin heyecanla beklenen “Gülümseten Kasım Fırsatları” kampanyası başladı
Yayınlama: 13.11.2023
10
A+
A-

Amazon.com.tr'nin “Gülümseten Kasım Fırsatları” alışveriş etkinliği bugün başladı. 30 Kasım'a kadar sürecek “Gülümseten Kasım Fırsatları” boyunca düzenlenecek kampanyalarla oyuncaktan elektroniğe, modadan ev yaşam ürünlerine, spordan ofis ürünlerine kadar birçok kategoride ve yüz binlerce üründe sunulacak büyük indirim avantajları Amazon.com.tr müşterilerinin yüzünü gülümsetecek.
 
12 veya 6 aya varan taksit kolaylığı

“Gülümseten Kasım Fırsatları” sadece büyük indirimler sunmakla kalmıyor ayrıca tüketicilerin alışverişlerini en iyi avantajlarla yapabilmesini de sağlıyor. Kasım aynının sonuna kadar müşteriler, seçili ürünlerde kredi kartlarına 12 aya varan ve yasal taksit kısıtlaması olmayan tüm ürünlerde peşin fiyatına 6 aya varan taksit imkanından faydalanabilecek. 

Prime üyelerini daha fazla ayrıcalık bekliyor

“Gülümseten Kasım Fırsatları” kampanyasında Prime üyeleri tüm kampanyalarda olduğu gibi kendilerine sunulan ayrıcalıklarla Amazon'un yaşattığı deneyimin keyfini katlayarak çıkarıyor. Amazon'un müşterilerine alışveriş ve eğlencenin en iyisini sunduğu üyelik programı Prime, Türkiye'deki alışveriş ve eğlence severlerin ayda sadece 39 TL'ye sahip olabileceği müthiş avantajlar sunuyor. Amazon Prime üyeleri herhangi bir sepet tutarı gözetmeksizin hızlı ve ücretsiz teslimat seçeneklerinin keyfini çıkarıyor.  Ayrıca kendilerine özel ek indirimlerden de faydalanan Prime üyeleri aynı zamanda Çok Al & Az Öde ile 250 TL ve üzeri alışverişlerde sepette yüzde 10 indirim kazanıyor.

Üstelik “Gülümseten Kasım Fırsatları” boyunca Amazon.com.tr ve Amazon mobil uygulamasından satın alınan, satıcısı ve göndericisi Amazon.com.tr olan seçili ürünlerin fiyatı 30 Kasım tarihine kadar düşerse aradaki fark hediye kartı olarak Prime üyelerin Amazon hesabına tanımlanıyor. Bunların yanı sıra Amazon Prime üyeleri, üyelikleriyle birlikte gelen Prime Video ile aralarında popüler Amazon Originals içeriklerinin de bulunduğu geniş bir içerik seçkisini ek ücret ödemeden Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleriyle primevideo.com ya da tablet, akıllı telefon ve akıllı TV'lerindeki Prime Video uygulaması aracılığıyla izleyebiliyor. Prime Gaming ile de tüm Prime üyeleri piyasanın önde gelen oyunlarında oyun içi ayrıcalıklar, her ay yenilenen ücretsiz oyunlar ve Twitch.tv'de sevdikleri bir yayıncıya aylık abonelik hakkıyla bütünsel bir oyun deneyiminin keyfini çıkarabiliyor.
 
Henüz Prime üyesi değilseniz www.amazon.com.tr/prime adresinden hemen üye olup “Gülümseten Kasım Fırsatları” etkinliğinde Prime ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz. 
 
Gülümseten Kasım Fırsatları'nda öne çıkan indirimlerden bazıları;
Kitap Seti Fırsatları
Philips Ev Aletleri
Samsung Akıllı Telefonlar
Tommy Hilfiger Ürünleri
Sennheiser, Bang & Olufsen, Focal Kulaklık ve Hoparlörler
iPhone Telefonlar
ASUS Dizüstü Bilgisayarlar
Koton Kadın Giyim Ürünleri
Paşabahçe Ürünleri
Calvin Klein Ürünleri
Levi's Ürünleri
Karaca Setleri


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.