İzmir’i 19 Mayıs coşkusu sardı

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kentte coşkuyla kutlanıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan programlarda çocuklar da unutulmadı. Gürçeşme Yerleşkesi’nde düzenlenen şenlikte çocuklar neşe dolu anlar yaşadı.

İzmir’i 19 Mayıs coşkusu sardı
Yayınlama: 18.05.2024
2
A+
A-

İzmir'de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği etkinliklerle dolu dolu kutlanıyor. 19 Mayıs coşkusunu toplumun her kesimine yaymak için hazırlanan programlarda çocuklar da unutulmadı.   İzmir Büyükşehir Belediyesi, Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), Sosyal Gelişim ve Dayanışma Derneği (SGDD) ile birlikte Gürçeşme Yerleşkesi’nde çocuklar için şenlik düzenledi.

Alana gelen çocuklar açık alan atölyeleri ve etkinlikler ile keyifli bir gün geçirdi. Sosis balon katlama, yüz boyama, bez kalem kutusu boyama, Çarkı Çevir Hakkını Bil,  Kuklalar Canlanıyor Masal Anlatımı, Peçekuça Çocuklar ile Beden Ritmi Atölyesi, Kostümlerle Birlikte İnteraktif Hikaye Anlatımı ve Canlandırması, İnteraktif Clown Show atölyeleri büyük ilgi gördü. Şişme oyun parkında doyasıya eğlenen çocuklar jonglör gösterisini soluksuz izledi.  Ayrıca sahne gösterileri de çocuklara keyifli anlar yaşattı. Sihirbaz ve  pantomim ile  Ada Gösteri Topluluğu,  Bubble Show ve Şubadap gösterileri çok sevildi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.