Uluslararası dijital lojistik platformu, WORLDEF Antalya’daki yerini aldı

Navlungo, WORLDEF Antalya’daki yerini aldı ve ve Türkiye’nin e-ticaret potansiyelini en üst seviyede kullanmayı destekleyecek çözümlerini sunmak üzere tüm katılımcıları bekliyor.

Uluslararası dijital lojistik platformu, WORLDEF Antalya’daki yerini aldı
Yayınlama: 23.10.2023
28
A+
A-

Uluslararası dijital lojistik platformu Navlungo, 23 Ekim 2023 tarihinde başlayan World Ecommerce Forum (WORLDEF) Antalya etkinliğindeki yerini aldı. 23 – 25 Ekim tarihleri arasında dünyanın dört bir yanından e-ticaret profesyonellerini bir araya getirmek üzere başlayan etkinlik, sektördeki yenilikleri, trendleri ve uygulamaları masaya yatıracak.

Antalya, Pine Beach Belek’te düzenlenen WORLDEF Antalya, e-ticaret girişimcileri, teknoloji uzmanları ve iş profesyonelleri için çeşitli fırsatlar sunuyor. Etkinlik kapsamında düzenlenen keynote sunumlar, paneller ve çalıştaylar, katılımcılara e-ticaret ekosistemini daha yakından tanıma ve güncel gelişmeleri takip etme şansı sunuyor.

WORLDEF’in ikinci günü olan 24 Ekim tarihinde Navlungo Kurucu Ortağı ve İsa Korkmaz, “E-Ticaret Operasyonunda Fulfillment Partneri Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler” başlıklı panelde ve yapacağı keynote konuşmasında uluslararası pazar deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak.

Korkmaz, Navlungo ve ParkPalet olarak WORLDEF’in tüm etkinliklerinde yer almaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, “E-ticaret sektörü, dijitalleşme ve lojistik inovasyonu açısından büyülemeye devam ediyor. Türkiye'deki işletmeler ve girişimciler, uluslararası arenada başarılı olmak istiyorlar ve bu amaca ulaşmak için gereken araçları ve çözümleri arıyor. WORLDEF ve benzeri etkinlikler, Türk satıcılarını uluslararası pazarlara açma ve küresel ticarette büyüme fırsatlarını keşfetme konusunda kritik bir rol oynuyor. Bu etkinlikler, e-ticaret ve e-ihracat ekosistemlerine büyük bir katkı sağladığı gibi iş dünyasını bir araya getiriyor ve iş birliği olanakları da sunuyor.” açıklamasını yaptı.

İsa Korkmaz’ın panel ve keynote konuşma saati ise 24 Ekim, saat 18.00 itibariyle takip edilebilecek.  


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.