Ukraynalı adam, tartıştığı eşinin genital bölgesine havai fişek yerleştirip patlattı

Çekya’da bir otelde kalan Ukraynalı Aleksandr S. odada tartıştığı karısını önce darbetti, ardından da eşinin genital bölgesine havai fişek yerleştirip patlattı. Adam gözaltına alınırken hastaneye kaldırılan kadının durumunun ağır olduğu açıklandı.

Ukraynalı adam, tartıştığı eşinin genital bölgesine havai fişek yerleştirip patlattı
Yayınlama: 05.10.2023
12
A+
A-

Çek Cumhuriyeti‘nde geçtiğimiz cumartesi günü korkunç bir olay yaşandı. Ukraynalı bir adam, otelde tartıştığı karısına önce şiddet uyguladı, daha sonra da eşinin genital bölgesine havai fişek yerleştirip ateşledi. Havai fişeğin patlaması sonucu kadın ağır yaralandı.

10 YILA KADAR HAPİS CEZASI ALABİLİR

Çek yayın kuruluşu Krimi-Plzen’in haberine göre, Pilsen Bölgesi polisi Aleksandr S. hakkında “ağır bedensel zarar vermek” suçundan işlem başlattı. Aleksandr S. karısını dövmekle, ardından da genital bölgesine havai fişek yerleştirip patlatarak eşinin ciddi şekilde yaralanmasına neden olmakla suçlanıyor. üPlzen Bölgesi Başsavcılığı Başkanı Lenka Kocurová, şahsın saldırı nedeniyle on yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya olabileceğini belirtti.

DURUMU KRİTİK

Hastaneden yapılan açıklamada, ağır yaralanan kadının durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Pilsen’deki Lochotin Üniversitesi Hastanesi’ne götürülen kadın burada önemli bir ameliyat geçirdi.

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.