TİBFED’den Bakan Yardımcısı Sayan’a ziyaret

AFYONKARAHİSAR- 06.10.2023 – HİBYA – Kurulduğu ilk günden itibaren cep telefon sektörünün hak ve menfaatlerini korumak maksadıyla teşkilatlanmasını ve kamu ziyaretlerini büyük bir hızla sürdüren İletişim ve Bilişim Federasyonu (TİBFED) yönetim ekibi Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan’ı makamında ziyaret etti.

TİBFED’den Bakan Yardımcısı Sayan’a ziyaret
Yayınlama: 06.10.2023
0
A+
A-

Toplantıya federasyon adına TİBFED Genel Başkanı Şenol Şen ve Başkan Yardımcısı Mevlüt Tekdemir iştirak etti.

Görüşmede federasyonun tanıtılması ve sektöre ait sorunlar ve sayıları 100 bini bulan, teknik servis hizmeti veren esnafın mesleki olarak eğitilmesi kapsamında görüş alışverişi yapıldı. Türkiye çapında ücretsiz mesleki eğitim ve belgelerin verilmesi konusunda bakanlık ve federasyonun ortak çalışma yapması için ilk adım atıldı.

Toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Şenol Şen, kuruluş amaçları doğrultusunda tüm yönetim ekibince çalışmaya devam ettiklerini, 3 ay gibi kısa sürede üye esnaf sayısının 5 bine ulaştığını belirtti.

Şen, üyelerden kesinlikle aidat alınmadığını ilgili tüm bakanlıklılar ve federasyon arasında çok olumlu ve verimli iş birliklerinin devam edeceğini dile getirdi.


EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.