TBMM Başkanı Kurtulmuş, Bakan Tekin ve beraberindeki çocukları kabul etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve beraberindeki çocukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kabul etti. Kurtulmuş, koltuğunu Altındağ Güneşevler Şehit Hasan Cevher Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Aysima Arslan’a devretti.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Bakan Tekin ve beraberindeki çocukları kabul etti
Yayınlama: 23.04.2024
0
A+
A-

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya gör, Kurtulmuş, TBMM Başkanlığı Divan Salonu'nda, Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile çeşitli okullardan gelen öğrenci ve öğretmenleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında kabul etti.

 

Çocukları TBMM'de ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Kurtulmuş, dün TBMM Genel Kurulu'nda koltuğunu 6. sınıf öğrencisi Aysima Arslan'a devrettiğini ve Meclis'i çok iyi yönettiğini anımsattı. Katip üyeler ve geleceğin milletvekillerinin de güzel bir oturum gerçekleştirdiğini vurgulayan Kurtulmuş, çocukları tebrik etti.

 

23 Nisan'ın dünyada örneği olmayan büyük bayramlardan birisi olduğunu ifade eden Kurtulmuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın dünya çocuklarına armağan edilmiş tek bayram olduğunu belirtti. Kurtulmuş, “Bu bayramın, çocuk bayramı olarak genişletilmesinin önemli gerekçelerinden birisi de sadece bugünü ve geçmişi hatırlayıp konuşmak değil, aynı zamanda geleceğe de güçlü şekilde hazırlanmaktır. Sizler, Türkiye'nin, dünyanın geleceğisiniz. Hepinizin büyük bir özgüvenle, büyük birikimle, iyi eğitimle, çevrenize, sevdiklerinize, millete ve vatana faydalı insanlar olarak, insanlık ailesinin çok saygın birer ferdi olarak gelişmenizi temenni ediyoruz.” diye konuştu.

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.