SERDAR PLASTİK, ABD’DE PATENT SAYILARINI ARTIMAYA DEVAM EDEREK, İNOVASYONDAKİ LİDERLİĞİNİ KORUYOR

Türk iş dünyasının önde gelen şirketlerinden Serdar Plastik, Türkiye ve Avrupa’nın yanı sıra, ABD’de 2023 de de patent almaya devam ederek, küresel arenada önemli bir başarıya imza attı. Firma, savunma sanayisinden otomotive, kombi sektöründen beyaz eşya sektörüne kadar, 13 ayrı sektörde çok geniş bir yelpazede sunduğu yenilikçi plastik ve kompozit çözümleriyle tanınıyor ve ABD’de patent alan firmalar arasında 9. sırada yer alarak dikkat çekiyor.

SERDAR PLASTİK, ABD’DE PATENT SAYILARINI ARTIMAYA DEVAM EDEREK, İNOVASYONDAKİ LİDERLİĞİNİ KORUYOR
Yayınlama: 04.05.2024
7
A+
A-

2023 yılında ABD’deki inovasyon çalışmalarının bir sonucu olarak elde ettiği patentle, Serdar Plastik teknoloji ve mühendislik alanındaki uzmanlığını bir kez daha kanıtlamış oldu. Serdar Plastik, ABD USA Patent ofisinin sıralamasında 9. Sırada yer aldı.

Serdar Plastik’in CEO’su Serdar Tütek, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “ABD’den patent almak, firmamızın küresel alandaki inovasyon liderliğini bir kez daha kanıtlıyor. Müşterilerimize daha iyi hizmet sunmak için sürekli olarak Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aldığımız bu patent, bu çabalarımızın bir göstergesidir,” dedi.

Tütek firmamızın aldığı patent, Türk iş dünyasının uluslararası alandaki başarısını bir bizlere bir kez daha göstermektedir. Serdar Plastik, sadece plastik sektöründe değil, aynı zamanda teknoloji ve mühendislik alanlarında da öncü bir rol oynamaktadır ifadesini kullandı.

Tütek, Serdar Plastik’in gelecekte de inovasyon ve teknolojiye verdiği önemi koruyarak, müşterilere daha kaliteli ve çevreci ürünler sunma vizyonu nu sürdürmeyi hedeflemekteyiz. Serdar Plastik’in ABD’den aldığı bu patent, Türk iş dünyasının uluslararası alandaki inovasyon gücünü bir kez daha kanıtlamıştır. Firmamız, gelecekteki başarılarını sürdürmek ve dünya çapında daha fazla ses getirmek için kararlılıkla çalışmalarını sürdürecektir dedi.

Tütek, Serdar Plastik, ABD’den aldığı patentle inovasyondaki liderliğini pekiştirirken, gelecekte de yenilikçi yaklaşımını ve müşteri odaklı vizyonunu sürdürecektir. Türk iş dünyasına ve uluslararası alana önemli katkılar sunmaya devam edecektir ifadesini kullandı.

Kaynak: SANAYİ HABER AJANSI

ABD USA PATENT, Serdar Plastik, SERDAR TÜTEK
www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.