Şanlıurfa’da 3 doktor darp edildi

ŞANLIURFA- 19.09.2023 – HİBYA – Şanlıurfa’daki Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’nde görevli 3 doktor, tedavi olmak için hastaneye gelen bir grubun saldırısına uğradı.

Şanlıurfa’da 3 doktor darp edildi
Yayınlama: 19.09.2023
48
A+
A-

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde görevli 3 doktor, bir grup tarafından darp edildi. Polis, saldırganları gözaltına aldı.Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, saldırganların yakalandığını  açıkladı.

Hastaneye tedavi olmak  için gelen bir grup, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı acil serviste görevli 3 doktorla önce tartıştı. Tartışmanın ardından grup, doktorları darp etti. Olayın üzerine “beyaz kod” alarmı verildi. Saldırganlar güvenlik görevlileri ve hastane polisi tarafından etkisiz hale getirildi.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, olayla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Vali Şıldak açıklamasında, ''Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanemizde görevli doktorlarımıza yapılan saldırıyı esefle kınıyor, kıymetli doktorlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Şüpheliler yakalanarak gerekli adli süreç başlatılmış olup olayı yakından takip ediyorum.'' dedi.

Şanlıurfa’da 3 doktor darp edildi

 

 


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.