Orhangazi Belediyesi dokuz ayda 37 kültür ve sanat etkinliği gerçekleştirdi

Orhangazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, 2023 yılı içerisinde dokuz ay boyunca 37 farklı kültürel programla Orhangazi halkını buluşturdu.

Orhangazi Belediyesi dokuz ayda 37 kültür ve sanat etkinliği gerçekleştirdi
Yayınlama: 11.10.2023
0
A+
A-

“Kültür ve sanat çalışmaları toplumun can damarlarıdır”

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, kültürel çalışmaların toplumun can damarı olduğunu belirterek, “Kültürel çalışmalar, toplumun hayati bir meselesidir. Bu programlarla düşünür, bu programlarla güler ve gerektiğinde hayatımızı gözden geçiririz” dedi.

Belediye Başkanı Aydın, özellikle yeni kültür merkezinin hizmete alınmasının, şehirdeki kültürel çalışmaların daha kaliteli bir ortamda gerçekleşmesine katkı sağladığını vurguladı. Aydın, “Önümüzdeki aylarda da benzeri çalışmalarımızı sürdüreceğiz” sözleriyle, Orhangazi halkını kültür ve sanatla buluşturmaya devam edeceklerini belirtti.

Orhangazi Belediyesi dokuz ayda 37 kültür ve sanat etkinliği gerçekleştirdi

Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü’nün dokuz Ay içerisinde gerçekleştirdiği çalışmalarının bazıları şu şekilde sıralandı:

“Cimri” tiyatro oyunu, “Türk Halk Müziği“ Konserleri, “Aya Sihirli Yolculuk“ çocuk sineması, “Mutluluk Denince Akla” isimli çocuk oyunun, “Karagözün Rüyası” gölge oyunu, Meddah gösterisi, Palyaçonun Sirki Ve Aslan ve Tayfası Çocuk Tiyatro Oyunları, Amele” tiyatro oyunu, Rafadan Tayfa Tiyatro Oyunu, Rafadan Tayfa” sinema filmi, Orhangazi Gençlik Festivali “GaziFest”, Kolpa Grubu ve Sept Rock Grubu konserleri, Orhangazi Otomobil Festivali, Bursa Kupası Yamaç Paraşütü Mesafe Yarışması, 2023 Orhangazi Mahalli Otokros Yarışları, Kurtuluş Etkinlikleri Kapsamında, Yücel Arzen Konseri, Rumelili Doğan Kasapoğlu Konseri, 90’lar Gecesi Konseri, Dedublüman Konseri, Sünnet Şöleni, Yed-İ Velayet 7 Vilayet Kısa Film Festivali Gala Gecesi, Gedelek Turşu Festivali ve Töre” Tiyatro Oyunu.


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.