Nilüfer 22. Uluslararası Spor Şenlikleri devam ediyor

Nilüfer 22’nci Uluslararası Spor Şenlikleri, Nilüfer Belediyespor ile Kosova Peja basketbol maçıyla devam ediyor.

Nilüfer 22. Uluslararası Spor Şenlikleri devam ediyor
Yayınlama: 17.05.2024
0
A+
A-

Nilüfer 22’nci Uluslararası Spor Şenlikleri, 7 ülkeden gelen 8 U16 takımının mücadele edeceği turnuvayla iki gün sürecek.

Nilüfer Belediyesi’nin, Nilüfer Kaymakamlığı himayesinde, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Nilüfer Belediyespor Kulübü ve Nilüfer Kent Konseyi iş birliğiyle düzenlediği  Nilüfer 22. Uluslararası Spor Şenlikleri, U16 takımlarının mücadele edeceği basketbol turnuvası ile devam ediyor.

Basketbol turnuvasına Nilüfer Belediyespor’un yanı sıra Türkiye’den Afyonkarahisar Dinar; yurt dışından ise Bulgaristan Ardino, Romanya Braila, Macaristan Balatonfüred, Almanya Hanau, Polonya Lublin ve Kosova Peja’dan U16 takımları katılıyor.

Nilüfer 22. Uluslararası Spor Şenlikleri devam ediyor

Gerçekleştirilecek turnuva için Yüzüncü Yıl Spor ve Gençlik Merkezi’nde açılış seronomisi düzenlendi. Daha sonra Nilüfer Belediyespor ile Kosova Peja takımlarının mücadele ettiği açılış maçı gerçekleştirildi. İlk maçın hava atışını CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Okan Şahin, Nilüfer Belediyespor Kulüp Başkanı Muharrem Or ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Erkan Öztürk birlikte yaptı.

İki gün sürecek ve tek maç üzerinden değerlendirilecek takımlar, elde edecekleri sonuçlara göre sıralanacak. İki günlük mücadelenin ardından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda da ödül töreni gerçekleştirilecek.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.