MGM’den kuvvetli rüzgar uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara’nın kuzey ve batısı ile İzmir’in kuzey kıyılarında ve Batı Karadeniz’de kuvvetli rüzgarın esmesinin beklendiğini belirtti.

MGM’den kuvvetli rüzgar uyarısı
Yayınlama: 15.12.2023
8
A+
A-

MGM’den yapılan açıklamaya göre, rüzgarın, cumartesi sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden Marmara’nın kuzey ve batısı ile İzmir’in kuzey kıyılarında kuvvetli ve yer yer fırtına (50-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Batı Karadeniz’de rüzgarın cumartesi sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Fırtınanın, aynı gün akşam saatlerinde doğusunda, pazar günü sabah saatlerinde batısında etkisini kaybetmesi beklendiği belirtildi.

Marmara’da rüzgarın cuma akşam saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8, yer yer 9 kuvvetinde (50-75 km/saat, yer yer 90 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilirken fırtınanın, pazar günü öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.