Gelecek Partili Özdağ: “Venezuela’da üretim için tek bir çalışma bile yapılmadı”

Gelecek-Saadet Grubu, Grup Başkanı Selçuk Özdağ, tarım politikaları, TMO başta olmak üzere kurumların şaibeli uygulamaları, yurt dışında (Sudan vs.) kiralanan tarım alanları hakkındaki araştırma önergesini TBMM’ye sundu.

Gelecek Partili Özdağ: “Venezuela’da üretim için tek bir çalışma bile yapılmadı”
Yayınlama: 07.12.2023
1
A+
A-

Grup Başkanı Özdağ’ın TBMM genel kurulunda kürsüden yaptığı konuşmasında, “Sudan dışında Nijer’de 1 milyon hektarlık alanda yem bitkileri üretilerek Türkiye’ye getirilecek üretim maliyetleri düşürülecek ve süt ineklerinin kesime gitmesi engellenecek denilmişti. Lakin Nijer’deki bu hikaye de başarısızlıkla sonuçlanmış. Yine aynı şekilde iktidar, Venezuela’da buğday üretecekleri söylendiğinde uzmanlar Venezuela’da buğday yetişmediğini söylemişlerdi. Bakan Vahit Kirişçi Venezuela’ya gidip helikopterle arazileri gezmiş, tarlaları, çiftlikleri dolaşmış, o sırada tarlalarda buğday değil de soya olduğunu görünce buğday değil soya ekileceğini söylemişti. Peki ne oldu dersiniz? Venezuela’da üretim için tek bir çalışma bile yapılmadı.” dedi.

Özdağ, sonuçları halkın çektiğini ifade ederek “Sözün özü şu ki; bu iktidarın her işi mış, miş, muş, müş, ecek acak ve algıdan ibarettir. Ama gerçek olmayan bu algıların gerçek sonuçlarını maalesef ülkemiz ve halkımız çekiyor.” şeklinde konuştu.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.