MG, mayıs ayına özel fiyatlarını ve avantajlı satış desteklerini açıkladı

Türkiye’nin 2023 yılında en hızlı büyüyen otomobil markası ödülünü alan MG, mayıs ayına özel fiyatlarını ve avantajlı satış desteklerini açıkladı.

MG, mayıs ayına özel fiyatlarını ve avantajlı satış desteklerini açıkladı
Yayınlama: 07.05.2024
1
A+
A-

Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen İngiliz orijinli otomobil markası MG, mayıs ayında HS modelinde sunduğu birbirinden avantajlı kredi ve takas desteği seçenekleri ile müşterilerini HS modeline yükseltiyor.

Özgün tasarımı, yüksek donanımı ve sınıfının üzerinde boyutlarıyla konfordan çok daha fazlasını sunan benzinli MG HS modeli; 1 milyon 399 bin TL’den başlayan takas indirimli fiyatları ile mayıs ayında yeni bir SUV sahibi olmak isteyen herkesin dikkatini çekiyor.

MG HS modeli için mayıs ayında 150 bin TL’lik takas desteği ve 150 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi desteği birlikte sunuluyor. Ek olarak MG, Yetkili Satıcıları’nda, ailesine yeni bir MG katmak isteyen sadık müşterilerine, vergi levhası bulunan iş yeri sahiplerine ve çeşitli meslek gruplarına da özel avantajlar, stoklarla sınırlı olarak mayıs ayına özel olarak sunuluyor.

MG’nin C-SUV segmentinde yer alan amiral gemisi modeli HS, Euro NCAP yıldızlı güvenlik özellikleri, sınıfının üstünde boyutları, dikkat çeken sessizlikteki kabini ve zengin donanımı ile sınıfında standartları yeniden belirliyor. MG HS benzinli modeli Türkiye’de standart 5 yıl-150 bin kilometrelik araç garantisi, güçlü satış ve servis ağı ile benzersiz bir satın alma süreci de sunuyor.

Tüm donanım seviyelerinde standart sunulan donanımlar arasında MG Pilot sürüş destek teknolojisi, çift bölgeli tam otomatik klima, navigasyon, 6 hoparlör, gelişmiş Bluetooth bağlantısı, Apple Carplay ve Android Auto, anahtarsız giriş ve çalıştırma, uzaktan kumandalı merkezi kilit yer alıyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.