Osmangazi’de 19 Mayıs etkinlikleri

Osmangazi Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği etkinlikler çerçevesinde sanatçı Emre Kaya ve Beyza Bakırcı, Osmangazili gençler ile buluştu.

Osmangazi’de 19 Mayıs etkinlikleri
Yayınlama: 19.05.2024
2
A+
A-

Osmangazili gençlerin bayramlarını kutlaması adına 17-19 Mayıs tarihleri süresince düzenlenen etkinliklerin ikinci gününde sanatçı Emre Kaya, konser verdi.

Osmangazi Meydanı’nda kurulan etkinlik alanında spor turnuvaları, canlı langırt, rodeo parkuru ve dj müzik yayını gibi aktiviteler düzenlendi.

Konser programı kapsamında sahneye ilk olarak şarkıcı Beyza Bakırcı çıktı. Konser programının ikinci bölümünde ise şarkıcı Emre Kaya, Osmangazili gençlerle buluştu.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, yaptığı konuşmada tüm gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Gençlerin, ülkemizin geleceği olduğuna vurgu yapan Başkan Aydın, “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ümidim gençliktedir diyerek, Cumhuriyeti gençlere emanet etti. İyi ki, gençlerimiz var. Bu akşam bizleri yalnız bırakmayan tüm gençlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.