Karaköprü Belediyespor, Erbaaspor maçı hazırlıklarına başladı

ŞANLIURFA – 26.09.2023 – HİBYA – Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Karaköprü Belediyespor, kendi tesislerinde Erbaaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Karaköprü Belediyespor, Erbaaspor maçı hazırlıklarına başladı
Yayınlama: 26.09.2023
11
A+
A-

“Tek hedefimiz kazanmak”

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, Tepecikspor’un sahasının kötü olduğunu dile getirerek şu ifadelere yer verdi:

“Olumlu başladığımız sezonda olumlu gidiyoruz. Arka arkaya 3 maç kazandık. Bu hafta deplasmanda kazandığımız maç çok değerliydi. Sahanın zemini sentetikti topu yere indirmek gerekiyordu. Çok mücadele içeren bir maç oldu. Kazanan davranışı sergileyerek golde bulduk, golden sonra da daha geniş alanlarda yakaladık. İhtiyacımız olan 3 puanı aldık.  Bu haftada içerde grubun iyi takımlarından Erbaaspor ile oynayacağız. Tek hedefimiz kazanmak. Bunun için planlıyoruz bunun için organize oluyoruz. Hafta sonu evimizde oynayacağımız müsabakada her zaman olduğu gibi 12. Adam taraftarımıza ihtiyacımız var. Taraftarlarımızın desteği bizim için çok önemli, sakin kalıp sahada akıllı oynayıp, maçın sonunda kazan taraf olarak ayrılmak istiyoruz.”

Karaköprü Belediyespor, Erbaaspor maçı hazırlıklarına başladı

Karaköprü Belediyespor futbolcusu ve Takım kaptanı Raşit Şahingöz, gizlemenin ya da saklamanın bir anlamı yok diyerek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu dile getirerek sözlerine şöyle devam etti:

“Lige iyi başladık. Fatsa deplasmanın ardından içerde Bornova maçı en son deplasman Tepecik maçında takımımızın gücünü sahaya yansıttık.  Bu hafta önemli bir maç oynayacağız. Takımızın durumu çok iyi, arkadaşlığımız çok iyi, ortamımız çok iyi her şey gerçekten bizim için iyi düzeyde. Bu haftada tek hedefimiz galibiyet. Bunu gizlemeye veya saklamaya gerek yok hedefimiz şampiyonluk bu yolda da Erbaaspor ile önemli bir maç oynayacağız. Bu maçı da kazanıp yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz. İnşallah bu haftada kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz.”

Yaklaşık iki saat süren antrenmanın ardından takım kulüp tesislerine geçti. Kırmızı siyahlı ekibin Erbaaspor karşılaşması ise pazar günü Faruk Çelik Stadında saat 15.00'de oynanacak.


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.