İzmir Siyasal Çalışma Grubu’ndan Menemen’e ziyaret

İZMİR- 26.11.2023 – HİBYA – İzmir Siyasal Çalışma Grubu ilçe ziyaretlerine başladı.

İzmir Siyasal Çalışma Grubu’ndan Menemen’e ziyaret
Yayınlama: 26.11.2023
2
A+
A-

Yerelin adaylarının yerelde belirlenmesi, yürütülen siyasi çalışmaların etik olması ve aday belirlemenin ahlaklı bir zemine oturması gibi hedefler için çalışacaklarını söyleyerek İzmir kamuoyuna faaliyetlerini duyuran İzmir Siyasal Çalışma Grubu ilk ziyaretini Menemen ilçesine gerçekleştirdi.

Yaklaşan yerel seçimler için İzmir’in ilçelerinde oluşacak siyasi zemini, oy ile seçmen dengelerini, yereldeki sorunları incelemek ve durumu raporlandırmak üzere faaliyetlerine başlayan İzmir Siyasal Çalışma Grubu’nun ilk durağı Menemen ilçesi oldu. Menemen’de düzenlenen dayanışma toplantısında Cumhuriyet Halk Partisi aday adaylarını dinleyen İzmir Siyasal Çalışma Grubu yetkilileri bölgeleri için dayanışma içinde olan Av. Deniz Karakurt, Şenol Öğütlü, Akın Usanmaz ve Murtaza Çağlar’a bu zorlu süreçte başarı diledi. 

Gerçekleştirdikleri faaliyet hakkında bilgi veren İzmir Siyasal Çalışma Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Mehtap Aydoğan, çalışmalarını duyurdukları ilk günden itibaren oldukça nitelikli ve ilgili bir kesim tarafından takip edilip desteklenmeye başladıklarını söyledi.

Aydoğan açıklamasında şunları söyledi:

“Bugün içinde bulunduğumuz süreçte siyasi aktörlerin seçmenin öncelikli beklentisi haline gelen, yerel demokrasi ve temiz siyaset talebini karşılayamadıklarını görmekteyiz. Bu nedenle de İzmir’in neredeyse bütün ilçelerinden İzmir Siyasal Çalışma Grubu’nun sosyal medya hesaplarına ve söylemlerine büyük ilgi olduğunu görüyoruz. Çalışmalarımızın sağlıklı yürütülmesi ve güçlü şekilde duyurulması için İzmir’li seçmenin bu ilgisini çok gerekli ve değerli buluyoruz. Bundan sonraki süreçte İzmir’in ilçelerini tek tek ziyaret edip çalışmalarımızı hızlandıracağız. Bu süreçte bizimle iletişime geçmek isteyen yurttaşlarımız sosyal medya hesaplarımızdan bizimle iletişime geçebilirler.”

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.