İBB, İFA Spor Kulübü’nün Küçükçekmece’de bulunan spor tesisini yeniledi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB tarafından yenilenen İFA Spor Kulübü’nün spor tesisini ziyaret ederek açılışını gerçekleştirdi.

İBB, İFA Spor Kulübü’nün Küçükçekmece’de bulunan spor tesisini yeniledi
Yayınlama: 24.12.2023
17
A+
A-

İFA Spor Kulübü ziyaretinde İmamoğlu’na CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, İFA Spor Kulübü Başkanı Aydın Aydeniz, Türkiye Caferiler Lideri Selahattin Özgündüz de eşlik etti. Maç öncesi oyunculara başarılar dileyen İmamoğlu, sahaya geldiğinde saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu.

Şehitler için baş sağlığı dileyen İmamoğlu, “Bugün tabii ki çok ama çok üzgünüz. İçimiz yanıyor. Şehitlerimizi burada hep birlikte minnetle anıyoruz. Hepimizin başı sağ olsun. Milletimizin başı sağ olsun. Memleketimizin her sathında huzur, barış ortamı olsun. Allah bu ülkeyi ve milletimizi terör belasından ve bütün terör örgütlerinden korusun.” dedi.

“Bir toplumun böylesi bir sahada da etkin bir süreç işletmesini yürekten alkışlıyorum”

İmamoğlu, İFA Spor Kulübü’nün sadece bir mahalle, bir semt ya da bir ilçe takımı olmadığını ifade ederek, “Bir toplumun böylesi bir sahada da etkin bir süreç işletmesini; çocuklarına, gençlerine inancını, yaşam biçimini, kültürünü öğretirken onları sporda da kültürde de sanatta da yalnız bırakmadan bu tarz oluşumlarla, kulüplerle, derneklerle desteklemesini ben gerçekten yürekten alkışlıyorum.” diye konuştu.

“İnsanımızı ayırt etmeden hizmet etmek bizim sorumluluğumuz”

39 ilçeye eşit hizmet verildiğini vurgulayan Ekrem İmamoğlu, “İnsanımızı ayırt etmeden hizmet etmek bizim sorumluluğumuz. Kimden olursa olsun o ilçeyi hizmete koşarız. İnanın böyle yaptık. İnsanımız hangi siyasi partidenmiş ona bakmayız. Hepsine eşit bakarız.” ifadelerini kullandı.

İFA Spor ile Dil İskelesi arasında oynan bölgesel amatör lig maçı başlamadan önce Türkiye Caferiler Lideri Selahattin Özgündüz, İmamoğlu’na teşekkür plaketi verirken, İFA Spor Kulübü Başkanı Aydın Aydeniz de Kemal Çebi’ye plaket verdi. İmamoğlu’na 34 numaralı İFA Spor forması hediye edildi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.