Beylikdüzü’nde mayıs ayında kültür sanat etkinlikleri sanatseverlerle buluşuyor

Beylikdüzü’nde mayıs boyunca kültür sanat sezonunun son ayında konserler ve tiyatro oyunları Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde (BAKSM) sanatseverlerle buluşacak.

Beylikdüzü’nde mayıs ayında kültür sanat etkinlikleri sanatseverlerle buluşuyor
Yayınlama: 07.05.2024
0
A+
A-

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (BAKSM) mayıs ayında sahnelenecek birbirinden güzel konser ve tiyatro oyunlarıyla kültür sanat sezonunun kapanışını yapacak.

Usta isimlerin adeta geçit törenine şahitlik edecek BAKSM’de bu ay; Sabahattin Ali’nin “Kürk Mantolu Madonna”sı ile Anton Çehov’un “Ayı ve Bir Evlenme Teklifi” oyunu da dahil olmak üzere, tek kelimeyle dopdolu bir program İstanbullu sanatseverlerle buluşacak.

Sanatçılar Altan Erkekli ve Veysel Diker’in ortaoyunu geleneğine sanat müziğini de serpiştirerek sahneye uyarladığı hicivli güldürüsü “Ortadaki Oyun” da Beylikdüzü’nde seyircisini bekliyor olacak.


r.

Sermet Erkin’in illüzyon gösterisi, Rüştü Onur Atilla’nın başrolünde yer aldığı “On Yıl Sonra” oyunu, Nedim Saban’ın rekor kıran oyunu Şen Makas, Yurdaer Okur’dan Nazım Hikmet performansı, Tolga Pancaroğlu’ndan Fidel Castro’nun hayatı, Şevket Çoruh ve Günay Karacaoğlu’nun absürt güldürüsü “Bir Baba Hamlet” ve Sumru Yavrucuk’un ses getiren tek kişilik komedisi “Shirley”, mayıs ayının yoğun programında birbirlerini izleyecek.

Beylikdüzü Belediye Tiyatrosu tarafından ücretsiz olarak sahnelenen oyunları da mayıs ayı boyunca ücretsiz izlenebiliyor.

Anadolu müziğini Batı enstrümanlarıyla birlikte kullanan Ahmet Aslan, ay sonunda müzikseverlerle bulaşacak.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.