“BAŞKENTE DEĞER ÖDÜLLERİ” TEKNOPARK ANKARA’DA SAHİPLERİNİ BULDU

Medya Ankara tarafından düzenlenen ‘Başkente Değer Ödülleri’ töreninin üçüncüsü İvedik OSB’nin ev sahipliğinde Teknopark Ankara’da düzenlendi. Törende, Ankara’ya değer katan isimlere ödülleri takdim edildi. Siyaset, iş dünyası, spor, bürokrat ve sanat camiasından birçok isim yoğun katıldı. Tören’de Girişimciliği Destekleme Ödülünü İvedik OSB Yönetim Kurulu Başkanımız Hasan Gültekin layık görüldü.

“BAŞKENTE DEĞER ÖDÜLLERİ” TEKNOPARK ANKARA’DA SAHİPLERİNİ BULDU
Yayınlama: 05.03.2024
6
A+
A-

Medya Ankara Haber Portalı tarafından, bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Başkente Değer Ödülleri” töreni İvedik OSB’nin ev sahipliğinde Ankara’ya değer katan isimlere ödülleri takdim edildi. Törene; siyaset, iş dünyası, spor, bürokrat ve sanat camiasından birçok isim yoğun katılım gösterdi. 2023 yılında başkentte hizmetleri ve başarıları ile ön plana çıkan milletvekilleri, belediye başkanları, bürokratlar, idareciler, STK temsilcileri, sanatçılar, sporcular ve iş dünyasından birçok isim ödüllendirildi. Tören’de Girişimciliği Destekleme Ödülünü İvedik OSB Yönetim Kurulu Başkanımız Hasan Gültekin’e verildi.

“BAŞKENTE DEĞER ÖDÜLLERİ” TEKNOPARK ANKARA’DA SAHİPLERİNİ BULDU

BAŞKENTİ ÖN PLANA ÇIKARAN İSİMLERE ÖDÜL VERİLDİ

Başkente Değer Ödül törenin açılış konuşmasını yapan Medya Ankara Genel Yayın Yönetmeni Bayram Polat, törene katılım gösteren tüm katılımcılara teşekkür etti. Ödül töreninin amacının Ankara’ya değer katan belediye başkanlarına, sporculara, iş insanlarına siyasi bürokratlara, kısacası Ankara’ya kendi alanında değer katarak başkenti ön plana çıkartan isimleri ödüllendirdiklerini vurguladı.

“BAŞKENTE DEĞER ÖDÜLLERİ” TEKNOPARK ANKARA’DA SAHİPLERİNİ BULDU

‘YILIN MİLLETVEKİLİ’ ÖDÜLÜNÜ BABASININ ELİNDEN ALDI

AK Parti Ankara Milletvekili Av. Zeynep Yıldız, yılın milletvekili ödülünü aldı. Vekil Yıldız, ödülünü babası Dr. Uğur Yıldız’ın elinden aldı. Milletvekili Zeynep Yıldız, sahnede babasının elini öptüğü an fotoğraf karelerine yansıdı. Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi Başhekimi, Op. Dr. Uğur Yıldız, kızının gece gündüz demen sürekli çalıştığını belirterek, kızı olmasına rağmen Zeynep Yıldız’ı göremediğini söyledi. Kendisinin bir doktor olarak yıllardır vatandaşa hizmet ettiğini belirten Başhekim Yıldız, kızının da vekil olarak ülkeye ve vatandaşlara faydalı olabilmek adına hizmet ettiğini söyledi. Babası olarak kızına ilk defa ödül verdiğini ifade eden Başhekim Yıldız, bu durumun kendisini duygulandırdığını belirtti.

“BAŞKENTE DEĞER ÖDÜLLERİ” TEKNOPARK ANKARA’DA SAHİPLERİNİ BULDU

“BAŞKENTE DEĞER ÖDÜLLERİ” TEKNOPARK ANKARA’DA SAHİPLERİNİ BULDU

GİRİŞİMCİLİK EKOSİSTEMİMİZİN DOĞAL BİR PARÇASIDIR

Medya Ankara tarafından, Girişimciliği Destekleme Ödülünü alan İvedik OSB Yönetim Kurulu Başkanımız Hasan Gültekin konuşmasında girişimciliğin ve teknolojinin önemine değinerek,” Teknolojiyi kullanmanın yetersiz olduğu, ancak yeni teknolojileri üretenlerin gelecekte yer edineceği bir dönemde yaşamaktayız. Firmalarımızın gelecekte de var olabilmeleri için teknolojiyi kullanmak, üretmek, geliştirmek ve yeni girişimleri hayata geçirme mecburiyetindedirler. Ülkelerin kalkınmasında itici bir güç olan girişimcilik her alanda başarının kapılarını açacak bir anahtardır” dedi.

Başkan Gültekin, “Savunma, elektronik ve bilişim sektörlerine yönelik, içerisinde üretilebilir alanlar, Ar-Ge ofisleri, kuluçka merkezi, ortak üretim alanları, teknoloji transfer ofisi ve ticarileşme merkezi, endüstriyel tasarım ve prototip merkezi, test, laboratuvar ve kalibrasyon merkezi ile sosyal donatıların olduğu bir ‘Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak Türkiye ekonomisine katma değer sağlayacak birçok projenin Teknoparkımızda yapılmaktadır” dedi.

Başkan Gültekin, “girişimciliğin bu kadar yoğun olduğu teknoloji vadimiz olan Teknopark Ankara’da girişimcilik ekosistemimiz en üst seviyededir.  Teknopark Ankara’da girişimcilerimiz ihtiyaç duydukları her desteğe, bilgiye ve olanağa sahiptirler” diye konuştu.

“BAŞKENTE DEĞER ÖDÜLLERİ” TEKNOPARK ANKARA’DA SAHİPLERİNİ BULDU

“BAŞKENTE DEĞER ÖDÜLLERİ” TEKNOPARK ANKARA’DA SAHİPLERİNİ BULDU

“BAŞKENTE DEĞER ÖDÜLLERİ” TEKNOPARK ANKARA’DA SAHİPLERİNİ BULDU

 

BAŞKENTE DEĞER KATAN İSİMLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Başkente Değer Ödülleri töreninde ödül alan isimlerin bazıları şu şekildedir. Ankara’nın Geleceğine Katkı Ödülü: T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Ve Teknofest Genel Sekreteri Muhammet Saymaz, Girişimciliği Destekleme Ödülü: İvedik OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gültekin, Ankara Edebiyatına Değer Ödülü: Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Çevre Ve Yeşil Alan Belediyeciliği Ödülü: Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Kültür Ve Sanat Belediyeciliği Ödülü: Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Eğitimde Üretken Belediyecilik Ödülü: Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Gençlik Belediyeciliği Ödülü: Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, Bilim Ve Teknoloji Belediyeciliği Ödülü: Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Yılın Milletvekili Ödülü: AK Parti Ankara Milletvekili Av. Zeynep Yıldız, Yılın Sivil Toplum Kuruluşu Ödülü: TÜGVA Ankara İl Temsilcisi İsmail Yeğin -TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci, Yılın Siyaset İnsanı Ödülü: Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, Kalite Ödülü: PTT Genel Müdürü Hakan Gülten’e verildi.

Kaynak: SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.