Başkan Tugay: Bizler Cumhuriyet’i kuran partinin mirasçılarıyız

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ege Bölgesi İl Başkanlarını ağırladı.

Başkan Tugay: Bizler Cumhuriyet’i kuran partinin mirasçılarıyız
Yayınlama: 11.05.2024
3
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay, CHP Ege Bölgesi İl Başkanlarını Egemenlik Evi’ndeki makamında ağırladı.

Ziyarete CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, CHP Kütahya İl Başkanı Tamer Yenikaya, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı ve CHP Uşak İl Başkanı Sevinç Yazgan katıldı.  

Başkan Tugay, ülkesini seven, Cumhuriyet’e inanan insanlar olduklarını dile getirerek, “Cumhuriyet’i kuran partinin mirasçılarıyız. Dolayısıyla farklı konumlarda, farklı görevlerde bulunarak bu parçası olduğum mücadelenin bugün geldiği nokta, hepimiz için çok anlamlı ve geleceğe dair ümit verici.” diye konuştu. 

Ege’deki illerle koordinasyon içinde olunacağını belirten Başkan Tugay, “Ege Bölgesi illeri, birbiriyle iç içe geçmiş kültürel bir dokuya sahipler. İzmir’de Ege Bölgesi’nden herkes yaşar ve hepsinin sizin illerinizle bağlantısı var. Ortak bir kültürde toplanmış durumdayız. Ege Bölgesi’nin insanı vatanseverdir, Cumhuriyetçidir, Atatürkçüdür. Bunların hepsi bizim de değerlerimiz. Böylesine benzer iller olarak bir arada olmak gücümüze güç katacaktır.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.