Başkan Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi Su Topu Takımını ağırladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, LEN Kadınlar Challenger Kupası’nı kazanan şampiyon Su Topu Takımının oyuncularıyla bir araya geldi.

Başkan Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi Su Topu Takımını ağırladı
Yayınlama: 06.12.2023
11
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına katılan ve şampiyonluk kupasıyla dönen İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Su Topu Kadın Takımını ağırladı. LEN Kadınlar Challenger Kupası’nı kazanan takım şampiyonluk kupasını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’e takdim etti.

Rüya gerçek oldu

Tarihi başarı elde eden ekibi tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, “Büyük gurur duyduk. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarihinde bir ilk. Türkiye tarihinde ilk. Siz ne hissediyorsunuz? Çok acayip bir şey olmalı” dedi. Ekip olarak duygu dolu anlar yaşadıklarını belirten Kulüp Başkanı Egeli de, “Büyük bir rüyaydı ama başardık.” cevabını verdi.

“Dünya şampiyonluğu istiyorum”

Şampiyon ekip için ortaya yeni bir hedef koyan Başkan Soyer, “Kulüp Başkanımız Hüseyin Egeli su topu sporuna gönül vermiş bir isim. Büyük bir tutkuyla çalıştılar. Bana da bu güzel hikayenin bir parçası olmak nasip oldu. Bu yüzden çok mutluyum. İzmir Büyükşehir Belediyesi için çok büyük bir gurur. Bize bunu yaşattığınız için hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. Sizler tabii ki çok gururlusunuz ama bizleri de çok gururlandırdınız.” ifadelerini kullandı. 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.