Başkan Işık, Ağaköyspor Kız Futbol Takımı ile buluştu

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Bayanlar 3. Lig’de mücadele eden Ağaköyspor Kız Futbol Takımı ile antrenmanda bir araya geldi.

Başkan Işık, Ağaköyspor Kız Futbol Takımı ile buluştu
Yayınlama: 24.01.2024
0
A+
A-

Yaptığı spor hamleleri ile görev döneminde 8 halı saha, 17 basketbol sahası, bir tenis kortu, bir yüzme havuzu, bir sporcu fabrikası ve bir ilçe stadını Gürsu’ya kazandıran Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Gürsu’nun kadın kramponları Ağaköy Kız Futbol Takımı ile Gürsu İlçe Stadı’nda bir araya geldi. 

Gürsu Belediyesi’nin, dört yıldır düzenli olarak her yıl spor kulüplerine yaptığı spor malzeme destekleri kapsamında antrenman ve maçlarda kullanılmak üzere futbol topu, basketbol topu, voleybol topu, eşofman, huni, kapak, atlama engeli gibi spor malzemeleri temin ediliyor.

Başkan Işık, Ağaköyspor Kız Futbol Takımı ile buluştu

Ağaköy Kız Futbol Takımı Teknik Direktörü Atilla Çatal, “Uzaktan gelen kızlarımıza her türlü imkanı sunmak zor oluyor ama bizim ilçemizde Belediye Başkanımız olsun, kulüp yönetimiz olsun gerekli şartları sağlıyorlar. Bizim de amacımız bu şartları bizlere sunanları gururlandırıp, kızlarımızı en iyi yerlere getirmek.” dedi.

Hazırlık maçı ve antrenmana katılan Başkan Işık, ‘’ Tüm spor branşlarında desteğimiz sürüyor. Şu an bulunduğumuz saha eskiden çim sahaydı. Haftada iki maç zor yapılıyor, ilçemizin spor kulüplerine yetmiyordu. Bizler bu sahayı suni çim saha yaparak sabah 08:00’dan akşam 22:00’a kadar bütün takımlarımızın kullanımına sunduk. Yapılan yatırımın ne kadar doğru bir yatırım olduğu da gecenin bu saatinde yapılan spordan belli.‘’ ifadelerine yer verdi.

Başkan Işık, Ağaköyspor Kız Futbol Takımı ile buluştu


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.