Başkan Büyükkılıç: “Pınarbaşı bizim gözbebeğimiz”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe ziyaretleri kapsamında, Pınarbaşı ilçesini ziyaret etti.

Başkan Büyükkılıç: “Pınarbaşı bizim gözbebeğimiz”
Yayınlama: 26.04.2024
3
A+
A-

İlk olarak AK Parti Pınarbaşı İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, başkanlık önünde ilçe sakinlerine hitap ederek, “Cenab-ı Allah birliğimizi, beraberliğimizi, huzurumuzu bozmasın. Ay yıldızlı Türk bayrağımızın altında vatanına, milletine, devletine sahip çıkan ve bu anlayış içerisinde yaşayan insanlar olmayı lütfetsin, nasip eylesin” dedi.

Başkan Büyükkılıç, 6 Şubat 2023 depremlerindeki desteklerinden dolayı ilçe sakinlerine teşekkür ederek, “Pınarbaşı’mızın 6 Şubat depremleri döneminde yapmış olduğu fedakarca çalışmalardan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Giymediniz giydirdiniz, sıcak çorbalar ikram ettiniz, vatandaşlarımıza destek sağladınız. Pınarbaşı’mızın insanlarının sistemi fedakarlık üzerine kurulmuş durumda” ifadelerini kullandı.

Birlik, beraberlik mesajı veren Büyükkılıç, “Doğalgaz ile ilgili çalışmalar konusunda çalışmaların devam ettiğini biliyorsunuz. Dedik ki ihtiyacı olan hiçbir kardeşimizi dışında bırakmadan kombi konusunda gerekli desteği vereceğimizi ifade ediyoruz” diyerek kombi projesinin yürütüldüğünü dile getirdi.

Büyükkılıç, daha sonra AK Parti Pınarbaşı İlçe Başkanlığı’nda parti teşkilat mensupları ile bir araya gelerek, sohbet etti.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.