Başkan Büyükkılıç, Mobilyacılar Odası, Kafkas Derneği ve MÜSİAD heyetini ağırladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Mobilyacılar Odası Başkanı Ercan Sarıkaya ile yönetimini, Kayseri Kafkas Derneği Başkanı Nurşah Özyürek ile beraberindekileri ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şube Başkanı Ferhat Akmermer ile heyetini misafir etti.

Başkan Büyükkılıç, Mobilyacılar Odası, Kafkas Derneği ve MÜSİAD heyetini ağırladı
Yayınlama: 06.05.2024
0
A+
A-

Hayırlı olsun ziyaretleri kapsamda Başkan Büyükkılıç, Kayseri Mobilyacılar Odası Başkanı Ercan Sarıkaya ile yönetimini, Kayseri Kafkas Derneği Başkanı Nurşah Özyürek ile beraberindekileri ve MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Ferhat Akmermer ile heyetini ayrı ayrı kabul etti.

İlk olarak Kayseri Mobilyacılar Odası Başkanı Ercan Sarıkaya ile yönetimini ağırlayan Büyükkılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Daha sonra Büyükkılıç, Kayseri Kafkas Derneği Başkanı Nurşah Özyürek ve beraberindekiler ile bir araya geldi. Özyürek, Başkan Büyükkılıç’a yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı tebriklerini iletirken, başarı ve kolaylık temennilerinde bulundu.

Başkan Büyükkılıç, sonrasında Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şube Başkanı Ferhat Akmermer ve heyetini misafir etti.

Yeni dönemin hem şehre hem de şahsına hayırlı olması temennisinde bulunan MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Ferhat Akmermer, Başkan Büyükkılıç’ın şehre katacağı vizyon projelerle Kayseri’nin bu dönemde daha da yükselişe geçeceğini ifade etti.

Kayseri’deki birlik ve beraberlik olgusunun her zaman diri olduğunu vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Hiçbir zaman ayrı gayrı görmedik. Kaygısı kaygımız olan bir anlayış ile çalışıyoruz. Hem sorumluluk makamında hem de gayretimizi arttıracağız ki, sizin sağduyunuza sizin gayretinize ihtiyacımız var. Önümüzdeki dönemlerde ne gerekiyorsa biz her zaman yanınızdayız.” diye konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.