Başkan Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi’nde öğrencilerle bir araya geldi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ÜniAK Kampüs Buluşmaları kapsamında Erciyes Üniversitesi’nde öğrencilerle buluştu.

Başkan Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi’nde öğrencilerle bir araya geldi
Yayınlama: 12.03.2024
2
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, buluşma kapsamında öğrencilere seslenerek, “Akif, Millete, ‘Mevla’m bir daha böyle bir şiir yazdırmasın’ demiş. Bugün KAYMEK’in İstiklal Marşı’mızla ilgili okuma yarışması var. Orada gençlerimize ödüller verilecek. Binlerce yavrumuz bu anlayışta yetiştirilmeye çalışılıyor” dedi.

“İstiklal Marşı’mıza sahip çıkacağız, bu topraklara hepimiz çıkacağız

İstiklal Marşının 3’üncü kıtasını okuyan Başkan Büyükkılıç, “Hepimiz birer Türk genci olarak bu anlayış içerisinde İstiklal Marşı’mıza sahip çıkacağız. Arif Nihat Asya’nın dediği gibi ‘Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır’ o işte uğrunda öleceğimiz vatan ve uğrunda ölünmüş olup bugün bize vatan olarak bırakılmış olan bu topraklara hepimiz sahip çıkacağız” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, “Yıllardır sizlerin sesi olmaya, sizlerin anlayışını hayata geçirmeye, Kayseri’mizi manevi bir iklim içerisinde bir huzur şehri olarak paylaşmaya, gençlerimize layık olmaya gayret ediyoruz” diyerek gençlere dijital bağımlılık ile ilgili önemli tavsiyelerde bulundu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.