Başkan Büyükkılıç, Kayseri Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısı’na katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 31 Mart Yerel Seçimleri Kayseri Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısı’na katıldı.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısı’na katıldı
Yayınlama: 03.02.2024
3
A+
A-

Erciyes Kültür Merkezi’nde 31 Mart Yerel Seçimleri Kayseri Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya  Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Büyükşehir Belediye Başkanı  Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ve Genel Başkan Vekili Yardımcıları, TBMM Milli Savunma Komisyon Başkanı Hulusi Akar, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, 16 ilçe belediye başkanı ve adayları ile Kayserililer katıldı.

“Sizleri seviyoruz, sizler için varız”

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Başkan Büyükkılıç, “Sizlere minnettarız, sizleri seviyoruz, sizler için varız. Çok değerli hemşerilerim, bugüne kadar bizlere vermiş olduğunuz desteğe, sizlerin güvenine, hem teşekkür ediyor hem de layık olma yönünde irade gösteriyoruz. Çok şükür başınızı yere eğdirmedim, çok şükür alnımız, yüzümüz ak. Sorumluluğumuzun farkındayım.” Dedi.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısı’na katıldı

“Bu dönem, ustalık dönemi olacak”

Başkan Büyükkılıç, konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı vererek “Bugüne kadar yaptıklarımızla birlikte bundan sonraki süreçte Mimar Sinan’ın hemşerileri, torunları olarak 16 ilçe belediye başkanı kardeşimle el ele, teşkilatlarımızla, Sayın Cumhurbaşkanımızla, Sayın Bahçeli ile bakanlarımız, genel başkan vekilimiz, hep beraber el ele bu dönem Kayseri’miz için çıraklık, kalfalık derken ustalık dönemi olacak” açıklamasında bulundu.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısı’na katıldı

TBMM Milli Savunma Komisyon Başkanı Hulusi Akar ise konuşmasında Kayseri’nin “Tecrübesiyle, yetenekleriyle, bildikleriyle ve yaptıklarıyla Genel Başkan Vekilimiz, burada bizlerle beraber. Zaten buradaki resmi gördükten sonra Ankara’ya söyleyecek. Kayseri tamam. Orada diyecek bir belediye başkanı var ki, Büyükşehir Belediye Başkanı Kayseri’de bu iş bitmiş. Allah selamet versin” diye konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş tarafından 31 Mart Yerel Seçimleri Kayseri Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.