Bakan Ersoy, Atatürk Vizyonuyla Gelecek Yüzyıla Bakış konferansına katıldı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye İş Bankası tarafından Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında düzenlenen ‘Atatürk Vizyonuyla Gelecek Yüzyıla Bakış’ konferansına katıldı.

Bakan Ersoy, Atatürk Vizyonuyla Gelecek Yüzyıla Bakış konferansına katıldı
Yayınlama: 28.09.2023
0
A+
A-

Türkiye'nin 100 yıl önceki kurucu iradesi olan Mustafa Kemal Atatürk ve yönetim ekibinin ortaya koyduklarından alınan ilhamla Türkiye’nin yeni yüzyılına yönelik önemli açılımlar sağlayacaklarını belirten Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Türkiye İş Bankası tarafından Cumhuriyetimizin 100. yılı vesilesiyle düzenlenen 'Atatürk Vizyonuyla Gelecek Yüzyıla Bakış' konferansına katıldık. Ülkemizin 100 yıl önceki kurucu iradesi olan Mustafa Kemal Atatürk ve yönetim ekibinin ortaya koyduklarından aldığımız ilhamla Türkiye’nin yeni yüzyılına yönelik önemli açılımlar sağlayacağız.” ifadelerini kullandı.

Türkiye Yüzyılı'nı, milli ve manevi değerlerle temellendirerek, çağdaş normlarla iç içe kılacaklarını ifade eden Bakan Ersoy, Türkiye İş Bankası’nın yöneticilerine, konferasta emeği geçen kişilere ve toplantıya katkı verecek olan bilim insanlarına teşekkür etti.


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.