Bakan Bolat, Bursa’da ziyaretlerini sürdürüyor

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Bursa programı kapsamında Bursa Büyükşehir Belediyesini ve AK Parti Bursa İl Başkanlığını ziyaret etti.

Bakan Bolat, Bursa’da ziyaretlerini sürdürüyor
Yayınlama: 04.10.2023
7
A+
A-

Bakan Bolat, İl ziyareti kapsamında Bursa Büyükşehir Belediyesinde, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Bursa'da hayata geçirilmiş ve geçirilecek projeleri hakkında bilgiler aldı. Bakan Bolat, Başkan Aktaş ile istişare ettiklerini belirterek “Şehrimize katkı sağlamak adına birlikte çalışabileceğimiz konuları ve ilimiz için yapabileceklerimizi istişare ettik. Kamu kurumlarımız ile iletişimimizi daima güçlü tutarak milletimize en iyi şekilde hizmet etmek için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Ardından AK Parti Bursa İl Başkanlığını ziyaret eden Bakan Bolat, parti teşkilatı ile bir araya geldi. Parti mensuplarının Bursa'da çözülmeyi bekleyen konular üzerine talep ve önerilerini dinleyen Bakan Bolat yapabilecekler konusunda istişarelerde bulundu. İl Başkanı Davut Gürkan ve Bursalı partililere özverileri dolayısıyla teşekkür eden Bakan Bolat “Bize yol arkadaşlığı ederek, hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmayan, her bir parti üyemize sevgilerimi iletiyorum.” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.