ZUBİZU’lulara Enterprise’tan araç kiralamada yüzde 30 indirim ayrıcalığı

ZUBİZU’lular, Enterprise’taki araç kiralamalarında yıl boyunca yüzde 30 indirim ayrıcalığından yararlanıyor.

ZUBİZU’lulara Enterprise’tan araç kiralamada yüzde 30 indirim ayrıcalığı
Yayınlama: 23.01.2024
13
A+
A-

ZUBİZU, dünyanın en büyük araç kiralama markası Enterprise iş birliğiyle üyelerinin seyahatlerini kolaylaştırmaya devam ediyor. ZUBİZU’lular 31 Aralık 2024 tarihine kadar Enterprise’tan yapacakları hibrit ve elektrikli araçlar dahil tüm kiralamalarda yüzde 30 indirim ayrıcalığından yararlanabilecek. 

Online rezervasyon yapılması koşuluyla tüm Enterprise ofislerinde geçerli kampanyadan, enterprise.com.tr’deki araç kiralama sayfasında ilgili alana ZUBİZU QR kodu veya cep telefonu numarası girilerek de faydalanılabiliyor. Kampanya süresince katılımın sınırsız olduğu indirim, diğer kampanya ve indirimlerle birleştirilemiyor ve tek seferde maksimum 28 günlük kiralama yapılabiliyor. ZUBİZU’lular Enterprise’ın ‘Güvenilir Hijyen’ ilkesi doğrultusunda her kiralama öncesi ve sonrası dezenfekte edilen araçlarından yıl boyunca indirim ayrıcalığıyla yararlanarak seyahatlerini güvenle gerçekleştirebilecek.

5 milyonu aşan üyesine 500’den fazla markada yeme-içmeden modaya, seyahatten otomobile, sağlıklı yaşamdan sanat ve eğlenceye farklı yaşam tarzlarına uygun öneri ve içerikler sunan Türkiye’nin ilk yaşam tarzı mobil uygulaması ZUBİZU, yepyeni kampanyalarıyla üyelerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Kampanyalarla ilgili detaylı bilgilere ve çok daha fazlasına ZUBİZU’dan ve Enterprise’tan ulaşılabilir. 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.