ZUBİZU’lulara AVVA’da yüzde 5 indirim ayrıcalığı

ZUBİZU’lular, AVVA mağazalarından 31 Ocak tarihine kadar yapacakları tüm alışverişlerde ekstra yüzde 5 indirim ayrıcalığından yararlanıyor.

ZUBİZU’lulara AVVA’da yüzde 5 indirim ayrıcalığı
Yayınlama: 05.01.2024
7
A+
A-

ZUBİZU, yeni yılda da üyelerine birbirinden özel ayrıcalıklar sunuyor. 2024’ün ZUBİZU’luları mutlu edecek ilk fırsatlarından biri, AVVA iş birliğiyle düzenlenen kampanya oldu. ZUBİZU üyeleri AVVA mağazalarından 31 Ocak 2024 tarihine kadar yapacakları tüm alışverişlerde ekstra yüzde 5 indirimden yararlanabilecek. Bir kişinin 1 defa yararlanabileceği indirim, diğer kampanyalarla da birleştirilebiliyor.

“Smart casual” yaklaşımın Türkiye erkek giyimindeki öncüsü AVVA, erkeklerin alışveriş ihtiyaçlarını anlayarak sunduğu tasarımlarıyla her ortamda şıklığı garanti ediyor. AVVA’da sunulan hazır kombinler hızlı, kolay ve şık bir alışveriş deneyimi yaşatıyor. ZUBİZU’lular; giyim ve aksesuarda erkeklerin aradığı her şeyi bulduğu, tüm ihtiyaçlarını tek seferde karşılayabildiği bir konsept yaratan AVVA’nın genç ve dinamik tasarımlarından indirim ayrıcalığı ile yararlanabilecek.  

5 milyonu aşan üyesine 500’den fazla markada yeme-içmeden modaya, seyahatten otomobile, sağlıklı yaşamdan sanat ve eğlenceye farklı yaşam tarzlarına uygun öneri ve içerikler sunan Türkiye’nin ilk yaşam tarzı mobil uygulaması ZUBİZU, yepyeni kampanyalarıyla üyelerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgiler ve daha fazlası ZUBİZU’da!

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.