Zorlu: “Mehmetçiğimiz siyasi maceralara ve iktidarın yanlış politikalarına ortak edilemez”

İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, Meral Akşener’in grup konuşmasındaki ifadelerin farklı ve gerçek dışı bir noktaya ulaştığını söyledi.

Zorlu: “Mehmetçiğimiz siyasi maceralara ve iktidarın yanlış politikalarına ortak edilemez”
Yayınlama: 12.10.2023
1
A+
A-

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'e İYİ Parti Genel Başkan Akşener'in konuşmasını daha detaylı incelemesini tavsiye eden Zorlu, şunları kaydetti:

“Bugün AK Parti Sözcüsü sayın Ömer Çelik bir soru üzerine verdiği cevapta Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in grup konuşmasında yer alan bazı ifadelerini farklı ve gerçek dışı bir noktaya taşımıştır. “Mehmetçik Gazze’ye” diye slogan atarak yürüyüş yapan topluluğun içinde savaştan kaçarak ülkemize sığınan Sığınmacılardan da katılanlar yok muydu? Ayrıca Kahraman Mehmetçiğimize Gazze yolu göstererek “gidip oraya savaşalım” diyenlerin, oturduğu yerden ve sosyal medya mecralarından ahkam kesmesini siz içinize sindirebiliyor musunuz?”

Akşener'in ifadesinde kast edilenin Türkiye'yi ve askeri bir uluslararası insani krizin içine çekmek isteyenlere yönelik olduğunu belirten Zorlu, “Madem birileri Türk askerini oraya gidip savaşmaya davet ediyor, “o halde buyursunlar kendileri gitsinler” diyerek onların gerçek yüzünü Milletimize göstermiştir. Bilinmelidir ki kahraman Mehmetçiğimiz ne siyasi maceralara ne de siyasi iktidarın yanlış politikalarına asla ortak edilemez.” ifadelerine yer verdi.


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.