Yurt dışı hisse senetleri

Leidos Holdings hisseleri NASA anlaşması sonrası yükseliyor.

Yurt dışı hisse senetleri
Yayınlama: 03.10.2023
2
A+
A-

Leidos Holdings hisseleri NASA anlaşması sonrası yükseliyor

Leidos Holdings (LDOS), NASA'dan Artemis IV ve V görevleri için şirketin Lazer Hava İzleme Sisteminin üretimini genişleten yeni bir sözleşme imzalarken sözleşmenin 14.1 milyon değerinde olduğu ve eski sözleşme ile birlikte 19 ay süreyle uzatılacağı belirtildi. 37.8 milyon dolarlık toplam sözleşme değeri, aya yapılacak Artemis III,IV,V görevleri için LAMS'ın tamamlanmış imalatını içereceği belirtildi.

Domino's Pizza Inc. (DPZ) ve Microsoft, üretken yapay zeka teknolojisi ve bulut bilişim gücüyle yeni nesil pizza siparişi ve mağaza operasyonlarını oluşturmak için güçlerini birleştirdi. Şirket, kişiselleştirme ve kolaylaştırma yoluyla sipariş sürecini geliştirerek Dominos'un tüketici deneyimlerini dönüştürmek için Microsoft Bulut ve Azure OpenAI hizmetinden yararlanacak.

Cigna Group (CI) geri ödemeyi şişirmek için federal hükümete yanlış “Medicare Advantage” teşhis kodları verdiği iddiaları üzerine 172 milyon dolardan fazla ceza ödeyecek. ABD Adalet Bakanlığı'na göre dava, Cigna'nın yanlış ve gerçeğe aykırı kodlar göndererek ve geri çekmeyerek Yanlış İddia Yasasını ihlal ettiği iddiaları etrafında yoğunlaşıyordu. Bakanlık Cumartesi günü yaptığı açıklamada, Cigna'nın verilerinin doğru olduğunu hatalı bir şekilde yazılı olarak onayladığını söyledi.

Kaynak Gedik Yatırım


EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.