Yenişehir Halk Eğitimi Merkezi’nden çocuklara yaratıcılık dolu etkinlikler

Mersin, 26 Nisan (Hibya) – Yenişehir Halk Eğitimi Merkezi, kültürel mirası tanıtmak ve çocuklara yeni ilgi alanları kazandırmak amacıyla “Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla Buluşuyor” teması altında “Minik Eller, Büyük Hayaller” adlı etkinlikler düzenledi.

Yenişehir Halk Eğitimi Merkezi’nden çocuklara yaratıcılık dolu etkinlikler
Yayınlama: 26.04.2024
1
A+
A-

Yenişehir Halk Eğitimi Merkezi, kültürel mirası tanıtmak ve çocuklara yeni ilgi alanları kazandırmak amacıyla “Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla Buluşuyor” teması altında “Minik Eller, Büyük Hayaller” adlı etkinlikler düzenledi. Yenişehir ilçesindeki anaokulu, ilkokul ve ortaokullardan öğrencilerin katıldığı etkinliklerde, el sanatları, filografi, yüz boyama, resim, ebru, ahşap boyama, müzik, amigurumi bebek yapımı gibi farklı alanlarda atölye çalışmaları gerçekleştirildi.

Etkinlikler, çocukların yaparak ve yaşayarak deneyim kazanmalarını sağlarken aynı zamanda eğlenceli ve öğretici bir ortam sunmayı amaçladı. Öğrenciler, geleneksel sanatların inceliklerini keşfederken kendi yeteneklerini ortaya çıkarma fırsatı buldu. Katılımcılar, atölye çalışmalarına keyifle katılırken, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Fazilet Durmuş, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, çocukların eğlenceli bir şekilde öğrenmelerinin kendileri için de keyifli olduğunu belirtti. Durmuş, çocuklarla birlikte atölye çalışmalarına katılarak zaman zaman onlardan da yeni şeyler öğrenmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Etkinlikte, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bayram Duman, Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Necmeddin Dinç ve İlçe Şube Müdürü Mustafa Anteplioğlu gibi önemli isimler de Fazilet Durmuş'a eşlik etti.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.